Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Oriol Romeu té una capacitat tècnica brutal. No és un pivot escombra, donarà joc a l'equip"

Edu Oriol, excompany d'Oriol Romeu al Barça B, analitza l'arribada del migcampista al primer equip culer

Edu Oriol, excompany d'Oriol Romeu al Barça, al 'Què T'hi Jugues!'

Edu Oriol, excompany d'Oriol Romeu al Barça, al 'Què T'hi Jugues!'

04:08

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1689852222605/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Del Barça B al Chelsea. Oriol Romeu no va quedar-se al primer equip del Barça en la seva primera etapa al club. Ara en comença la segona, amb 31 anys. Al 'Què T'hi Jugues!' hem analitzat l'arribada del migcampista d'Ulldecona amb Edu Oriol, antic company seu, amb Luis Enrique a la banqueta. Davant el prejudici de la figura del '4', Edu Oriol ha trencat els dubtes: "Oriol Romeu té una capacitat tècnica brutal. Per haver estat tants anys a l'elit has de tenir més coses a més del físic. És talent. No és un pivot defensiu escombra, donarà joc a l'equip".

Per què Oriol Romeu arriba ara i no directe del Barça B, quan només tenia 18 anys, és "complicat" de saber. Edu Oriol ha explicat: "Qui ha fet més carrera és Sergi Roberto. Ens hem de quedar amb què torna al Futbol Club Barcelona i té tres anys de contracte per davant i segur que donarà molt".

El repte és suplir Sergio Busquets. L'excompany d'Oriol Romeu ha asseverat que "pot ser titular al Barça". "Arriba amb l'edat perfecta, amb la maduresa perfecta", ha continuat. Oriol ha afirmat sense dubtar: "És un fitxatge molt encertat, i encara ho és més si és algú de la casa. Estic convençut que donarà moltes alegries".

Edu Oriol ha definit Oriol Romeu com a un jugador que "podia jugar on volgués". "La gent el veia com una roca, però té molta capacitat tècnica. Jugava de pivot defensiu, però de vegades ho feia de central. Veient el futbol de cara, encara anava més sobrat" ha conclòs l'excompany de Romeu.

El record d'aquell Barça B

"La fornada que pujava d'aquell Barça crec que ni s'ha vist i ni es tornarà a veure. No és només l'Oriol, sinó Marc Bartra i companyia", ha recordat Edu Oriol. El futbolista ha rememorat al 'Què T'hi Jugues!' que les amistats d'aquell equip encara perduren. "D'aquell filial que queda tercer a segona era molt difícil que algú pugés al primer equip perquè era el Barça del sextet", ha defensat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00