Què t'hi jugues!
Fútbol

El Barça presenta la segona equipació per a la temporada 2023/24

El club blaugrana ha presentat l'equipació visitant de la temporada 2023/24

La segona equipació del FC Barcelona per a la temporada 2023/24 a la botiga del Camp Nou | Gerard Boada / Gerard Boada

El Futbol Club Barcelona ha presentat la samarreta visitant per a la temporada 2023/24. En aquest sentit, l'equipació del club blaugrana ha portat certa controvèrsia i polèmica entre els aficionats del Barça, ja que el color principal i predominant de l'equipació és el blanc. És a dir, el mateix color que el de la primera equipació del Reial Madrid. Tot plegat ha provocat una gran reacció dels aficionats culers per les xarxes socials, on diversos seguidors defensen la nova equipació del club mentre que d'altres estan totalment en contra per ser el mateix color que la primera equipació de l'etern rival.

Segona equipació del FC Barcelona, temporada 2023/24

Segona equipació del FC Barcelona, temporada 2023/24 / Gerard Boada

L'equipació del FC Barcelona per l'homenatge a Johan Cruyff

Per tal de donar explicacions i reduir les crítiques dels aficionats blaugranes, el Barça ha explicat el motiu pel qual ha decidit que la segona equipació de la temporada 2023/24 sigui blanca. En aquest sentit, és en motiu d'homenatjar una de les llegendes blaugranes com és Johan Cruyff, que ja va vestir la samarreta blanca en la seva etapa com a jugador blaugrana als anys 70. A més a més, el Barça també recorda que altres llegendes del club com Alcántara, Samitier, César i Kubala també van vestir la samarreta blanca des dels anys 20.

Les novetats de la samarreta blanca del Barça de la temporada 2023/24

Finalment, cal afegir que, a part del color blanc com a predominant de tota la samarreta, el Futbol Club Barcelona ha decidit incorporar altres detalls com les franges blaugranes al rivet de les mànigues de l'equipació, la senyera a la part posterior de la samarreta o, com a principal novetat, l'escut icònic que lluïa l'equip blaugrana l'any 1978. Es preveu que el Barça estreni la samarreta durant aquesta pretemporada i, a més a més, ja ha tenyit les seves botigues oficials amb les noves equipacions per tal de promocionar-la.