Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Pedri està a dieta des de fa temps i té un pla específic per evitar les lesions musculars"

La Penya Blaugrana de Tenerife, que va fundar l'avi de Pedri, passa a dir-se Pedri González. L'Óscar Ledesma, secretari, ha comentat: "Si hagués escrit un guió quan la va fundar, segurament que un net aparegués en el nom i que jugués al Barça seria inimaginable"

Óscar Ledesma, secretari de la Penya Blaugrana Tenerife Pedri González, al 'Què T'hi Jugues!'

Óscar Ledesma, secretari de la Penya Blaugrana Tenerife Pedri González, al 'Què T'hi Jugues!'

07:02

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1690456219550/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

La Penya Blaugrana de Tenerife ha passat a dir-se Penya Blaugrana de Tenerife "Pedri González". La que va fundar el seu avi i ara regenta el seu pare, Fernando González, ara porta el nom del jove migcampista del Barça. Al 'Què T'hi Jugues!' Óscar Ledesma, secretari de la penya, ha explicat: "Si hagués escrit un guió l'avi quan va fundar amb els seus amics la Penya, segurament que un net aparegués en el nom i que jugués al Barça seria inimaginable". Sobre el seu retorn als terrenys de joc aquesta nit contra l'Arsenal, Ledesma ha comentat, primer, bromejant: "Per mala sort per ell, està a dieta des de fa temps i no pot provar les croquetes de la seva mare, Rosi. Té un pla específic per a evitar les lesions musculars que ha tingut els últims anys".

Pedri és titular indiscutible a l'onze de Xavi, amb molts quilòmetres a les cames per suportar durant tota temporada. Per aquest motiu, el secretari de la Penya ha explicat que "necessita un físic que l'acompanyi". Ha prosseguit: "Té molt clar que ha de fer un canvi físic perquè ha passat d'adolescent a home i ho té molt clar perquè ha de mantenir la forma durant tot l'any". "Primer ha enfortit la part superior i ara fa temps que treballa en les cames. Ha passat un estiu de molt exercici físic i a dieta. No ha trencat la dieta ni a l'estiu", ha continuat.

Respecte d'aquestes lesions repetides als trams finals de temporada, Óscar Ledesma ha afirmat que no ha vist preocupat al jugador: "Part del seu secret és la seva fortalesa mental, la capacitat de prendre's les coses des d'una perspectiva positiva. Està clar que amb una lesió ho passa malament perquè és un noi que viu pel futbol, però no passa més enllà de recuperar-se i tocar una pilota."

"El vam registrar a la Penya quan tenia 4 anys, però és soci des que va néixer"

"El vam registrar a la Penya quan tenia 5 anys, però porta sent soci des que va néixer", ha explicat de forma alegre Ledesma. "Tenim un local, veiem junts el futbol i fem algunes activitats. Costa sobreviure, però hi ha gent que ens coneix per les xarxes. Ens hem convertit en un centre turístic, molts catalans que venen ens contacten", ha comentat el secretari de la Penya. El mateix passa amb la famosa tasca del seu pare: "Un 40% dels clients va amb la samarreta blaugrana", ha explicat.

Pedri, ara encara més amb el seu nom a la penya, té un paper molt important: "És un penyista més i intenta venir i veure la gent. Sap que ja no és el mateix, fins i tot cal secretisme, però ell és un personatge a Tenerife important".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00