Sociedad

Més de 9.000 persones a LOS40 Summer Live de l'Hospitalet de l'Infant

Una edició més, la plaça Berenguer d'Entença es va omplir de gom a gom per escoltar els millors èxits del panorama musical.

Los40 Summer Live / Cedida

Vandellòs

LOS40 Summer Live reafirma el seu èxit any rere any. La passada nit, es va aturar a l'Hospitalet de l'Infant, on més de 9.000 persones van concentrar-se per gaudir del festival a la plaça d'un municipi de poc més de 7.000 habitants.

Els espectadors van poder escoltar artistes de renom i que actualment ocupen un lloc destacat a les llistes de reproduccions més escoltades del país. D'altra banda, artistes emergents també van escollir l'Hospitalet per continuar fent-se un racó entre els més grans. El cartell oficial de la nit d'ahir estava format per Vicco, Walls, Mark Eme, Charlie USG, Francis, Mar Lucas, Sexenni, Edu Esteve, Lau Gibert i Karam. La festa entre les actuacions la van protagonitzar David Álvarez i Sergi Sánchez.

Públic assistent a Los40 Summer Live / Cedida

Els concerts van resultar tot un encert, el més aclamat pel públic va ser el de la cap de cartell, Vicco, amb el seu èxit mundial "Nochentera". L'Ajuntament de l'Hospitalet de l'Infant i Vandellòs, a més de la Comissió de Festes del municipi, celebren l'èxit d'aquesta edició, que és la quarta que es fa al poble.

Imatge de Los40 Summer Live / Cedida

LOS40 Summer Live ben aviat tornarà a fer parada per la Costa Daurada. En aquesta ocasió, serà Salou qui acollirà la gira el dimecres 16 d'agost al passeig Jaume I.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00