Última hora

PARO DE JULIO El paro baja en más de 10.000 personas, pero se destruye empleo. Es la segunda vez en toda la serie histórica que se destruye empleo en un mes de julio

Què t'hi jugues!
Fútbol

El 66% dels fitxatges de la Lliga no estan inscrits

El Barça no es l'únic club en la mateixa situació a LaLiga

LAS VEGAS, NEVADA - AUGUST 1: Ilkay Guendogan of FC Barcelona looks on prior to the Preseason Friendlymatch between AC Milan and FC Barcelona at Allegiant Stadium on August 1, 2023 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Marco Steinbrenner/DeFodi Images via Getty Images) / DeFodi Images

Barcelona

El 66% dels fitxatges dels equips de primera divisió espanyola encara no estan inscrits. A la pàgina web de LaLiga, l'últim jugador inscrit, a 7 d'agost de 2023, és Aridane, que ha signat pel Rayo Vallecano. A part del Rayo, els equips que han fet una operació que ja computa LaLiga són: Granada, Osasuna, Almeria, Vila-real, Girona, Càdis, Mallorca, Athletic, València, Atlètic de Madrid i Reial Madrid. Per tant, falten: Barça, Alavès, Reial Societat, Betis, Getafe, Las Palmas, Sevilla i Celta, 8 equips del 20 que conformen la classificació de la competició.

A la Lliga apareixen 32 operacions. La resta, les que falten per inscriure, són 62, segons Transfermarkt. Per tant, del total de 94 jugadors, el 66% encara falten per inscriure a 5 dies del començament de la competició.

13 lliures, 4 cessions i 15 traspassos

Un total de 32 operacions fa oficial la lliga espanyola al seu portal web. D'aquestes, 13 són de jugadors que arriben lliures, 4 són cessions i 15 són traspassos. És a dir, el número de cessions i jugadors lliures signats per equips és més gran que el de traspassos. De les 32 inscripcions, hi ha dues que són de l'Athletic Club de Bilbao en les quals pugen dos jugadors del filial.

Segons Transfermarkt, hi ha 62 operacions de jugadors que encara estan a l'espera: Oriol Romeu o Gündogan al Barça. Pablo Torre, Dobvyk o Yangel al Girona tampoc apareixen. Altres cares conegudes són les de Marc Roca, Bellerín, Chadi Riad o Bartra, d'un Betis que no ha inscrit ningú. En la mateixa situació es troben Ilias Akhomach, Carles Pérez, Sandro, Choco Lozano o Denis Suárez.