Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Mao Ye respon sobre la possible venda de l'Espanyol: "El president és l'únic que ha injectat capital. No puc donar més explicacions"

El CEO de l'Espanyol i Fran Garagarza, director esportiu, han atès els mitjans i han presentat Pere Milla, primera incorporació de la temporada

RCD Espanyol

Barcelona

En la jornada de presentació de la primera incorporació de tot l'estiu de l'Espanyol, el protagonisme se l'han endut el CEO Mao Ye i el director esportiu Fran Garagarza. Davant dels incessants rumors sobre una venda del club, Mao no s'ha mostrat contundent: "En els últims 7 o 8 anys el president és l'únic que ha injectat capital. No puc donar més explicacions", ha dit l'executiu. A més, ha recalcat que els abonats a l'estadi ja són 21.000 i la xifra total de socis ha superat els 24.000.

El nouvingut director esportiu, Fran Garagarza, abans de les preguntes dels mitjans, ha parlat i ha reconegut que "la gestió està sent més difícil" del que s'esperava: "És molt dur. Un desgast brutal", ha afegit. Sobre l'incident en el primer partit de la lliga contra l'Albacete, en el qual va apropar-se als aficionats i després va entrar al vestidor, on va ser expulsat pel tècnic Luís García, ha explicat: "Tenia pensat apropar-me a l'afició, per sentir-los i donar la cara, donar les gràcies. El que va passar al vestuari es queda allà".

Garagarza ha dit que "l'escut no ho suporta tot, quan les expectatives estan per sobre de la realitat". I ha continuat: "No podem viure dels 125 anys d'història. La realitat és aquesta: segona divisió". Així i tot, ha puntualitzat que estan treballant en el mercat. "No estem nerviosos. Hem intentat signar jugadors que han decidit la primera divisió. És millor firmar jugadors tard, però convençuts", ha valorat. Ha puntualitzat que no ha vist "cap missatge positiu" des que ha arribat al càrrec.

A més, ha dit a la roda de premsa que César Montes vol sortir de l'equip i que amb Braithwaite, després de fugir de la concentració de pretemporada, hi ha una situació de "normalitat". Finalment, ha afirmat que s'està treballant en la incorporació d'un lateral esquerre i ha valorat com a positives totes les vendes, inclosa la de Darder.

La presentació de Pere Milla

"Tenia ofertes de primera divisió, però jo volia jugar aquí", ha remarcat el nou '11' de l'Espanyol. Les negociacions pel seu fitxatge, segons ell mateix ha explicat, van començar dilluns passat, fa una setmana. Milla ha explicat que la segona divisió és molt llarga i que la responsabilitat per tornar a pujar no pot ser una llosa, sinó que el repte s'ha de fer front amb alegria.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00