Què t'hi jugues!

Dos gols al tram final del partit donen els tres punts al Barça contra un Cadis molt rocós (2-0)

Els gols de Pedri i Ferran Torres donen la victòria als blaugranes en un partit molt patit

Pedri celebra el primer gol del Barça amb el Cadis / Quality Sport Images

Després d'empatar a Getafe, el Barça no es podia permetre deixar escapar més punts per tal d'anar agafant bones sensacions i, de la mateixa manera, no despenjar-se del Reial Madrid en la lluita per la Lliga. El club blaugrana no estava fent un bon partit contra el Cadis i, quan tot semblava que el partit podia acabar amb l'empat a zero, els gols de Pedri i Ferran Torres han permès que els blaugranes sumessin la seva primera victòria de la temporada 2023/24.

Lamine Yamal i Koundé han disposat de les millors oportunitats del Barça a la primera part

Tot i que el Barça ha gaudit de bones oportunitats durant la primera part del partit, els blaugranes s'han trobat amb un mur amb nom i cognom: Conan Ledesma. El porter del Cadis ha impedit que els de Xavi, que avui veia el partit des d'una de les cabines de l'estadi de Montjuïc després que fos expulsat a Getafe, s'avancessin en el marcador amb diverses grans aturades. Primer, Lamine Yamal i, uns minuts després, Jules Koundé, han tingut les ocasions més clares pel Barça, quedant-se davant del porter, però Ledesma ha estat molt encertat fent grans aturades que han salvat els andalusos de marxar al descans amb diversos gols en contra.

Ter-Stegen ha salvat el Barça abans del descans

Pocs minuts abans de la mitja part, Alejandro Balde ha perdut una pilota en una zona perillosíssima que ha provocat que Roger Martí, davanter de l'equip gadità, es quedés en situació d'un contra un amb Marc Andre Ter-Stegen. El futbolista del Cadis ha intentat picar la pilota per sobre del porter alemany, però Ter-Stegen ha salvat el gol fent una parada entre el pit i l'espatlla. Així doncs, les bones actuacions dels porters han provocat que el duel de la segona jornada de Lliga del Barça marxés a la mitja part amb empat a zero.

El Barça ha començat bé la segona part

La segona part del partit ha començat amb un Barça molt dinàmic. I és que, en un servei de cantonada, Gavi ha rematat amb el cap la centrada de Gündogan amb la mala fortuna pels blaugranes que la pilota ha acabat al pal. No obstant això, el Càdis de Sergio González ha tingut bones oportunitats per posar-se per davant, però la manca de precisió del club andalús ha fet que la porteria defensada per Ter-Stegen es mantingués a zero.

Lamine Yamal no ha deixat d'intentar-ho

Un dels homes que ha insistit més amb les seves accions individuals ha estat Lamine Yamal, que ha intentat per activa i per passiva marcar el gol que posés per davant els blaugranes. Ara bé, el futbolista que no ha aparegut de la manera que tothom esperava és el davanter Robert Lewandowski. El futbolista polonès no ha fet un bon partit, apareixent poc a l'àrea i frustrant-se per les possibles faltes que els defensors del Cadis estaven fent, de manera constant sobre el davanter del Barça.

Pedri ha marcat a 7 minuts del final (1-0)

A només set minuts del final del partit, Gündogan ha fet una gran passada per Pedri i, sense dubtar-ho, el canari ha rematat de primeres amb la cama esquerra per tal de superar Ledesma, que aquesta vegada no ha pogut aturar el xut. D'aquesta manera, els blaugranes han pogut treure's la pressió de sobre i jugar els darrers minuts del partit amb més tranquil·litat (1-0).

Ferran ha marcat el segon en un contraatac

Quan semblava que el partit es resoldria amb el gol de Pedri, Marc André Ter-Stegen ha enviat una pilota al camp contrari, que ha trobat el cap de Lewandowski i, Ferran Torres, ha acabat quedant-se sol contra Ledesma, sentenciant el partit per a què els blaugranes s'emportassin el duel (2-0).