Què t'hi jugues!
Fútbol

El Barça fa oficial els fitxatges de Joao Félix i Joao Cancelo i també tanca sortides a última hora

El club blaugrana ha tancat el traspàs d'Abde al Betis i la cessió d'Eric al Girona

Joao Félix, nou jugador del FC Barcelona | FC Barcelona / FC Barcelona

Un any més, el Futbol Club Barcelona ha tingut un tancament de mercat estrepitós. I és que, en aquesta ocasió, el club blaugrana ha incorporat les cessions de Joao Félix i Joao Cancelo com a nous jugadors del club blaugrana pocs minuts abans del tancament del mercat de fitxatges. Cal recordar que el Barça acostuma a anar a última hora per a inscriure els fitxatges d'última hora, tal com va passar a l'estiu de 2021 amb la cessió de Luuk de Jong i l'estiu de 2022 amb les inscripcions d'Héctor Bellerín i Marcos Alonso. Durant el dia d'avui, el club blaugrana també ha fet oficial les sortides d'Ansu Fati (Brighton), Clément Lenglet (Aston Villa) i Eric Garcia (Girona), que han marxat del club en forma de cessió per una temporada. Ez Abde també deixa el Barça després de ser traspassat al Reial Betis.

Joao Cancelo, nou jugador del FC Barcelona | FC Barcelona

Joao Cancelo, nou jugador del FC Barcelona | FC Barcelona / FC Barcelona

Joao Cancelo i Joao Félix, cedits sense opció de compra pel FC Barcelona

Una de les incògnites que hi havia envers les arribades de Joao Cancelo i Joao Félix era si algun dels dos portuguesos arribaria amb una opció de compra al Barça. Ara bé, segons ha pogut saber la Cadena SER, cap dels dos futbolistes arribarà amb una opció de compra. Així doncs, el Futbol Club Barcelona ha tancat les operacions amb el Manchester City i l'Atlètic de Madrid pels seus respectius jugadors en forma de cessió simple. Així doncs, el Barça tanca un mercat on ha incorporat els següents fitxatges: Iñigo Martínez, Ilkay Gündogan, Vitor Roque, Oriol Romeu, Joao Félix i Joao Cancelo.

Ansu Fati, Clément Lenglet i Eric Garcia marxen cedits del FC Barcelona

Per altra banda, el Futbol Club Barcelona també ha treballat en les sortides de jugadors en les darreres 24 hores de mercat. El Barça ha tancat les cessions de jugadors com Ansu Fati (Brighton) i Clément Lenglet (Aston Villa) que marxen a la Premier League; i la cessió d'Eric Garcia al Girona. En aquest sentit, tots els jugadors deixen el Barça per una temporada.

Una de les cessions que més ha cridat l'atenció és la d'Ansu Fati al Brighton. El jugador, format a La Masia, deixa el club blaugrana per tal de tenir més minuts a un dels equips més vistosos que hi ha al continent europeu. Cal recordar que el Brighton ha aconseguit classificar-se per competicions europees després de formar un equip molt competitiu. Ansu Fati espera recuperar el seu millor nivell en un equip on, molt probablement, jugarà de punta.

Abde marxa traspassat al Reial Betis

Finalment, el Futbol Club Barcelona també ha hagut de tancar el traspàs d'un dels seus futbolistes. L'extrem marroquí Ez Abde marxa traspassat al Reial Betis a canvi de 7,5 milions d'euros. A més a més, el Barça es queda un 50% d'una futura venda d'Abde i una opció de recompra. El futbolista marroquí no ha gaudit d'una gran quantitat de minuts des del seu retorn a Barcelona i, finalment, ha decidit marxar de Barcelona.