Fútbol | Deportes

Portu, blanc-i-vermell fins al 2027

El davanter torna a la que va ser casa seva entre 2016 i 2019

Portu celebra el único gol del partido en Montilivi / Robin Townsend (EFE)

GIRONA

El Girona ha fet oficial aquest divendres a la tarda el fitxatge de Cristian Portugués "Portu", que torna a Montilivi traspassat des del Getafe per una quantitat al voltant del milió i mig d'euros i que firma fins al 2027.

Christian Portugués, Portu, vell conegut de Montilivi que tornarà a la que va ser casa seva avui mateix. El polivalent davanter firmarà per les pròximes quatre temporades i s'ha rebaixat el sou considerablement per a permetre que l'operació es convertís en una realitat. El de Beniel, de 31 anys, ha estat l'escollit per reforçar l'atac gironí i després d'haver caigut les primeres espases, el club ha optat pel retorn del murcià, que entre les temporades 2016-2019 va defensar ja els colors blanc-i-vermells del Girona. Braithwaite i Stoickhov eren algunes de les alternatives, juntament amb Rodrigo Riquelme, que més agradaven a Míchel, que finalment tindrà un recurs diferent del perfil que tenia dins de la plantilla.

Al mateix temps, el Girona continua treballant la incorporació d'un central per substituir Santi Bueno. La prioritat continua sent Èric Garcia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00