PARO DE JULIO El paro baja en más de 10.000 personas, pero se destruye empleo. Es la segunda vez en toda la serie histórica que se destruye empleo en un mes de julio

MINUT A MINUT | Un Barça contundent arrassa el Betis de Pellegrini (5-0)

Jornada 5 de La Liga, el Barça vol sumar tres punts per quart cop consecutiu

BARCELONA, SPAIN - SEPTEMBER 16: Ferran Torres of FC Barcelona scores the team's third goal during the LaLiga EA Sports match between FC Barcelona and Real Betis at Estadi Olimpic Lluis Companys on September 16, 2023 in Barcelona, Spain. (Photo by Eric Alonso/Getty Images) / Eric Alonso

Barcelona

El Barça venç per 5 a 0 al Betis de Pellegrini. Dels millors partits del Barça de Xavi, amb moments molt bons de joc. Un partit que donarà impuls de cara al començament de la Champions entre setmana. A més, els dos Joaos s'han estrenat amb gol. Lewandowski, Ferran i Raphinha s'han sumat a la festa.

Minut 88: Ho intentava d'esperó Lewandowski! Li surt molt fluix el remat

Minut 81: GOOOOOOOOOOOL DE CANCELOOOOOOO! QUIN RETALL DEL LATERAL! Jugada individual del portuguès, que marxa del defensor i creua un xut imparable. S'estrenen els dos Joao's.

Minut 75: Marxen Christensen i Balde i entren Iñigo Martínez

Minut 65: GOOOOOOOOOOL DE RAPHINHAAA!!!! Es reivindica el brasiler. Des de la mitja lluna, somriu el brasiler

Minut 63: Tres canvis al Barça. Marxen Ferran Torres, Oriol Romeu i Joao Felix i entren Lamine Yamal, Raphinha i Gündogan.

Minut 62: GOOOOOOOOOOOOOL DEL TAURÓOOOO!!! FERRAN TORRES DE FALTA DIRECTA! Després de 867 dies, el Barça marca de falta. Ferran Torres continua en estat de gràcia. La pilota ha passat pel costat de la pilota.

Minut 61: Falta a favor del Barça prop de la frontal.

Minut 57: GOL ANUL·LAT DE JOAO FELIX! Gavi estava en fora de joc en la passada prèvia

Minut 51: Fora Ferran! Intentava el xut de primeres Ferran Torres, però li ha sortit molt fluix. Podia haver acabat la jugada Lewandowski.

Minut 48: Se la deixa enrere Lewandowski! Era una bona ocasió pel Barça!

COMENÇA LA SEGONA PART! CANVIS AL DESCANS: Rui Silva marxa per lesió i entra Vieites i surt Luiz Henrique per donar entrada a Abde!

BARCELONA, SPAIN - SEPTEMBER 16: Robert Lewandowski of FC Barcelona celebrates 2-0 during the LaLiga EA Sports  match between FC Barcelona v Real Betis Sevilla at the Lluis Companys Olympic Stadium on September 16, 2023 in Barcelona Spain (Photo by Eric Verhoeven/Soccrates/Getty Images)

BARCELONA, SPAIN - SEPTEMBER 16: Robert Lewandowski of FC Barcelona celebrates 2-0 during the LaLiga EA Sports match between FC Barcelona v Real Betis Sevilla at the Lluis Companys Olympic Stadium on September 16, 2023 in Barcelona Spain (Photo by Eric Verhoeven/Soccrates/Getty Images) / Soccrates Images

DESCANS A MONTJUÏC: Bon partit dels Joao's. Gols de Lewandowski, el segon, i Felix, el primer posen el Barça per damunt al marcador.

Minut 31: GOOOOOOOOOOOOL de l'EMPERADOOOOOOOR!! LEWANDOWSKI!!! De nou Joao Felix protagonista, deixa passar la pilota entre les cames i el polonès supera Silva en l'1 contra 1. BARÇA 2 BETIS 0.

Minut 28: Demana cessió el Barça! Havia tornat a robar la pilota l'equip de Xavi i Balde ha decidit malament en la centrada. Joao Felix estava sol al segon pal. El rebuig del defensa ha anat a parar al porter i per això demanaven la sanció.

Minut 24: GOOOOOOOOOOOOOOOOOL DE JOAAAOOOOO FEEEELIIIIIIIIIIIX!!! Recuperació del Barça, centrada d'Oriol Romeu i Joao Felix, deprededador d'àrea, supera Rui Silva i defineix entre els tres pals!

Minut 19: Centrada molt perillosa de Cancelo que Rui Silva salva amb la punta dels dits. La pilota anava directament al cap de Lewandowski.

Minut 14: Gran jugada del Betis. Isco s'inventa una transició, la posa a l'espai i Luiz Henrique creua massa la pilota, que passa llepant el pal.

BARCELONA, SPAIN - SEPTEMBER 16: Joao Felix of FC Barcelona run with the ball during the LaLiga EA Sports match between FC Barcelona and Real Betis at Estadi Olimpic Lluis Companys on September 16, 2023 in Barcelona, Spain. (Photo by Eric Alonso/Getty Images) / Eric Alonso

Minut 10: Les dues primeres accions de Joao Felix són de valor i són dues entrades lliscant pel terra per robar la pilota. Ha sortit amb intensitat el portuguès.

Minut 9: Bona ocasió del Barça. No s'han entès entre Joao Felix i Lewandowski i no han pogut culminar la jugada. El Barça s'apropa a tres quarts del camp amb facilitat.

Minut 5: Pressió intensa dels dos equips. Circulació baixa i moltes pèrdues.

Minut de silenci per les víctimes del terratrèmol de Marroc a l'Estadi Olímpic abans del xiulet inicial.

JOAO FELIX i JOAO CANCELO, els dos fitxatges del Barça, titulars. Per l'escalfament, sembla que Joao Felix jugarà a l'interior esquerre del quadrat del mig del camp.

Barcelona's Portuguese defender #02 Joao Cancelo warms up before the start of the Spanish Liga football match between FC Barcelona and Real Betis at the Estadi Olimpic Lluis Companys in Barcelona on September 16, 2023. (Photo by Josep LAGO / AFP) (Photo by JOSEP LAGO/AFP via Getty Images) / JOSEP LAGO

ONZE TITULAR DEL BARÇA: Ter Stegen, Balde, Kounde, Christensen, Cancelo, Romeu, De Jong, Joao Felix, Gavi, Ferran Torres i Lewandowski