Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Baloncesto | Deportes

Jabari Parker: "Fa dos anys que soc vegà i això m'ha salvat la meva carrera"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb el jugador del FC Barcelona de bàsquet a la prèvia del partit contra el Real Madrid

Jabari Parker: "Fa dos anys que soc vegà i això m'ha salvat la meva carrera"

Jabari Parker: "Fa dos anys que soc vegà i això m'ha salvat la meva carrera"

10:46

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1698236215190/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Demà el FC Barcelona de bàsquet juga contra el Real Madrid en partit d'Eurolliga i avui al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb un dels jugadors de l'equip, de fet una de les estrelles que ha incorporat el club blaugrana aquest estiu: Jabari Parker. "Tenim moltes ganes de jugar el Clàssic, perquè aquest l'hem de guanyar sí o sí. Ens han derrotat dues vegades i aquest cop ha de ser nostre", ha analitzat als micròfons de SER Catalunya.

Per altra banda, Jabari Parker ha deixat clar que "sense cap mena de dubte encara hem de veure la meva millor versió, i ha detallat: "l'any passat va ser tot un repte per a mi a nivell mental, perquè mentalment no estava sa. Crec que després de mesos de recuperació, ja estic preparat. Aprenc dia rere dia i noto que el meu cos es troba bé". En aquest sentit, el jugador del FC Barcelona de bàsquet ha explicat que "a nivell col·lectiu volen que sigui jo mateix, que aporti tot el que sé de bàsquet a l'equip i que sigui capaç de crear el màxim de problemes al rival".

La importància de cuidar-se a un mateix

Jabari Parker s'ha trencat els lligaments del genoll dues vegades i l'última vegada va trigar més d'un any a recuperar-se. Tot i això, el jugador del FC Barcelona de bàsquet ha explicat que "ja han quedat enrere" i que "sempre m'he sabut aixecar i les he acceptat com un repte". De fet, ha detallat que "aquells van ser dos moments a la meva vida que van fer que regenerés la confiança en mi, i que em van ensenyar que tinc la força de voluntat per fer tot allò que em proposi. Soc un exemple de no deixar que les circumstàncies m'enfonsin, i son elles les que m'han portat fins aquí avui".

Per altra banda, el jugador del FC Barcelona de bàsquet ha destacat que les dificultats que ha tingut a nivell mental l'han fet millor persona i millor home. "He après de totes les experiències que he viscut i el que és més important, jo no seria ningú si no pogués passar el coneixement als més joves i als nens i donar-los l'aprenentatge que necessiten per superar les seves adversitats i dificultats", ha reflexionat als micròfons de SER Catalunya.

Parker ha explicat que, per superar-ho, "dedicava un temps per a mi cada dia" i ha detallat: "això em feia millorar la meva salut mental, millorava físicament i també ho feia la meva dieta. Jo volia fer de cada dia un petit repte, i crec que ho vaig aconseguir, perquè abans d'avançar amb la meva recuperació volia assegurar-me que estava bé amb mi mateix i amb el meu cor".

El jugador del FC Barcelona de bàsquet també ha destacat que en els moments complicats també el va ajudar "l'espiritualitat i la connexió que tinc amb Déu". "En aquell temps va ser la relació que més m'importava, ser capaç d'escoltar a Déu en qualsevol cosa que hagués de fer i amb totes les coses que necessitava millorar". I també ha donat molta importància a canviar la dieta: "fa dos anys que soc vegà i això m'ha salvat la meva carrera. Abans tenia alguns episodis d'artritis prematura i era molt complicat, perquè el bàsquet implica molts entrenaments entre els partits, i jo volia estar bé sempre. Canviant la meva dieta he aconseguit recuperar-me millor i he tingut l'oportunitat de jugar i fer-ho amb l'estil amb el que jo vull jugar".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00