Què t'hi jugues!
Fútbol

"Fermín López va ser el motor de l'equip"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la victòria del FC Barcelona a la Champions i la prèvia del Clàssic contra el Real Madrid

"Fermín López va ser el motor de l'equip"

Barcelona

Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat la victòria del FC Barcelona contra el Shakhtar Donetsk a la Champions League (2-1) i hem posat totes les mirades al Clàssic contra el Real Madrid que es jugarà dissabte a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. El conjunt blaugrana porta nou punts de nou possibles a la Champions i és tercer a la Lliga, a l'espera del que passi aquest cap de setmana. Hem parlat de tot plegat amb Lluís Cortés i Lluís Carreras als micròfons de SER Catalunya.

"El Barça em va agradar a estonetes, sempre hi ha detallets d'algú i sempre li has de trobar alguna cosa positiva", ha destacat Lluís Carreras, qui s'ha quedat amb un nom propi del partit d'ahir: "m'agafo a Fermín López. Va ser el motor de l'equip. En aquest tipus de partits la ment et tira cap al dissabte, perquè saps que el d'ahir és un partit assequible, i destaco la intencionalitat amb la que Fermín realitza cada acció i cada moviment. Es veu i es nota". I de cara al futur, Carreras ha afirmat que "Fermín López es consolidarà en una de les posicions on normalment més qualitat hi ha a l'equip".

La prèvia del Clàssic

Amb Lluís Cortés i Lluís Carreras també hem posat la mirada al Clàssic que es jugarà dissabte; serà el primer FC Barcelona-Real Madrid que es jugui a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, i pot decidir el líder de la Lliga, en funció també del que faci el Girona FC contra el Celta de Vigo, demà a Montilivi.

"Amb el Barça sempre sóc optimista, i més si és contra el Madrid", ha afirmat contundent Lluís Carreras, mentre que Cortés ha dit: "no estic massa confiat pel Clàssic. Mires una mica la fusta que té el Barça per aquest dissabte i falten peces importants i jugadors amb experiència per jugar aquest tipus de partits. Crec que el Barça pot guanyar, però no estic confiat".

Sobre la possible alineació de Xavi Hernández, Lluís Carreras ha destacat: "jo aposto pels tres centrals, amb Araujo de corrector per banda dreta per defensar a Vinicius, i les bandes per Balde i Cancelo, que faci el que vulgui. A dalt, crec que el sacrificat seria Lamine Yamal i jugarien Ferran Torres i Joao Felix".