Què t'hi jugues!
Deportes

Els juvenils del Barça que tenen una projecció clara de jugar al primer equip

Jaume Marcet i Santi Ovalle analitzen els joves talents de la Masia que tenen futur al primer equip blaugrana

Els juvenils del Barça que tenen una projecció clara de jugar al primer equip

Barcelona

Avui al 'Què t'hi Jugues!', a la secció 'Denominació d'origen La Masia', Jaume Marcet i Santi Ovalle han analitzat alguns dels joves talents de La Masia que tenen una projecció clara de jugar al primer equip. A més, també hem parlat del Mundial Sub-17 que es jugarà a Indonèsia, i que també té un ampli protagonisme de jugadors del futbol base blaugrana.

Pau Cubarsí, Héctor Fort, Andrés Cuenca, Marc Bernal, Pau Prim, Quim Junyent, Marc Guiu i Juan Hernández, són els jugadors de La Masia del FC Barcelona que jugaran el Mundial Sub-17 amb la selecció espanyola, una competició que també jugarà Noah Darvich, ell amb la selecció alemanya. "Noah Darvich és un jugador molt bo, té molt talent, però crec que encara no ha explotat al Barça", ha destacat Jaume Marcet als micròfons de SER Catalunya.

"Aquestes dues generacions de La Masia, les del 2005 i del 2006, són les millors en els últims deu anys. El Barça té una oportunitat d'or perquè, en els propers anys, pugui fitxar només el que necessiti", ha reflexionat Jaume Marcet al 'Què t'hi Jugues!'.

Els futbolistes amb projecció clara de jugar al primer equip

Santi Ovalle ha explicat als micròfons de SER Catalunya qui son els tres jugadors que, preguntant al club, son una aposta clara per acabar jugant al primer equip. El primer és Marc Bernal: "el més clar. És una aposta total de club i s'està sortint aquesta temporada al Barça Atlètic", ha detallat Santi Ovalle. "Un altre és Héctor Fort, lateral important per ser substitut del que sigui titular al primer equip l'any vinent", ha afegit Ovalle, qui ha explicat que l'altre futbolista que té aspiracions de ser jugador del primer equip és Pau Cubarsí.

Del filial al primer equip

Al 'Què t'hi Jugues!' Santi Ovalle ha explicat que Toni Alonso, que és el delegat del Barça Atlètic, pujarà al primer equip a partir del mes de gener. Actualment, és el delegat del filial blaugrana, i ho és des de fa 32 anys, però ara ha arribat el moment de que pugi al primer equip.

A dia d'avui, el delegat del primer equip del FC Barcelona és Carles Naval. Ho és des de fa molts anys i actualment en té 68. Fa anys que va pensant en jubilar-se i de moment no ho ha fet, però ja es comença a dibuixar el canvi de delegat, d'aquí l'ascens de Toni Alonso.