Sociedad

Batalletes de la ràdio | La ràdio en pandèmia

Jordi Altesa, Clara Pàmies i David Parreño recorden els periples de fer ràdio durant la pandèmia de la COVID19

Jordi Altesa, Clara Pàmies, David Parreño i Raül Muxach als estudis de Ràdio Girona

Jordi Altesa, Clara Pàmies, David Parreño i Raül Muxach als estudis de Ràdio Girona / BAF

Girona

Jordi Altesa, Clara Pàmies i David Parreño van ser els tres inquilins de Ràdio Girona durant la pandèmia del coronavirus. Com van viure aquest moment? Com es feia ràdio des de casa? Els preguntarem tot això en aquesta nova secció del "Batalletes de la ràdio".

Altesa, Pàmies i Parreño han recordat "els esmorzars d'en David, els pijames de la Clara i l'estantaria d'en Raül". Durant l'etapa més restrictiva de la pandèmia, només en Jordi es desplaçava fins a la ràdio per fer el programa en directe. "El NIMHS i jo érem els únics integrants de la Plaça Josep Pla. No hi havia ningú més" explica. Els altres redactors feien ràdio des de casa amb l'aplicació Tie Line. "Estava sol, patia cada vegada que algú havia d'entrar en directe des de casa". Malgrat que van fer teletreball des del primer moment, recorden que al principi "no ho donàvem per tant gros".

A part de la pandèmia, els tres periodistes destaquen que aquell mateix any també van patir el temporal Glòria. "No vam dormir, però no es va notar perquè anàvem a tope" explica Pàmies. Altesa també ha explicat que a causa de això, un dia va fer ràdio mentre Jaume Serra, delegat de Prisa Media, passava la fregona per la ràdio.

A més, comenten els esmorzars al NIMHS, la parsimònia de Parreño, els directes per en Josep Cuní... ho podeu escoltar tot aquí:

Batalletes de la ràdio | Ràdio en pandèmia

21:19

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1699264984672/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ràdio Girona: 90 anys

El 10 de desembre del 1933 EAJ-38 Ràdio Girona va començar les seves emissions. "Batalletes de la ràdio" és una secció per celebrar els 90 anys de Ràdio Girona. Durant els pròxims mesos a l'Aquí Girona convidarem algunes de les persones que han fet possible arribar fins aquí.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00