Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol | Deportes

Eloi Amagat: "Crec que aquest Girona encara no ha tocat sostre"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb l'excapità del Girona FC en un moment històric pel club

Barcelona

En una setmana històrica pel Girona FC, després de guanyar al FC Barcelona a Montjuïc i sent líder de la Lliga amb 41 punts, al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb una de les llegendes del club: Eloi Amagat. Ell ha estat l'únic futbolista que ha jugat amb el club gironí a Tercera Divisió, Segona Divisió B, Segona Divisió A i Primera Divisió, i amb ell hem analitzat l'actualitat del Girona FC i el moment històric que està vivint.

"El més gros del Girona és que l'evolució i els passos de gegant que ha fet el club, han estat amb molt poc temps. Ara estem vivint el millor moment de la història del Girona, i crec que aquest equip i aquest club encara no han tocat el sostre", ha reflexionat l'excapità del club gironí als micròfons de SER Catalunya.

I aquest equip pot guanyar la Lliga? "No sé si pot arribar fins el punt de guanyar la Lliga. És molt complicat, i una lliga molt llarga. Competeixes contra gegants, però intento basar-me amb les sensacions i aquestes em diuen que aquest equip és capaç de tot", ha analitzat Eloi Amagat, qui ha afegit que "és difícil arribar en aquest estat de confiança que es troba l'equip a dia d'avui. Quan un esportista entra en aquest estat i ho viu durant tantes jornades com porta, se sent capaç de tot, i crec que és el punt on estan, que el Girona es veu capaç de guanyar qualsevol partit i a qualsevol rival".

"A Montjuïc van haver-hi fases, però crec que el Girona va jugar millor i va ser just guanyador del partit", ha analitzat Eloi Amagat sobre la victòria del Girona contra el Barça, qui també ha deixat clar si recuperaria o no a Oriol Romeu pel club gironí. "Sense dubte", ha afirmat l'excapità del Girona, qui ha detallat: "el coneixem bé i va donar molt a l'equip. Amb l'actitud i la implicació que va demostrar, sempre l'has de voler al teu equip, i també perquè el Girona està en un moment que aquest mercat d'hivern ha de fer un pas endavant. Viure el que està vivint el club és una utopia, ningú s'ho podia imaginar. No pot ser un 'all in', però el Girona s'ha de reforçar, perquè la Lliga és molt llarga i si vols arribar lluny has de tenir una plantilla llarga".

I finalment, Eloi Amagat també ha parlat sobre les paraules d'Aleix Garcia, que a la prèvia del partit contra el FC Barcelona va dir que li agradaria algun dia jugar al conjunt blaugrana. "El que va declarar és una obvietat, qualsevol futbolista vol progressar i jugar al millor equip possible, però el moment no és l'indicat, i crec que ell ara també ho veu així. Tot i això, l'Aleix ha demostrat la seva implicació, sap perfectament que el Girona liha donat molt a la seva carrera i crec que no es pot dubtar en cap moment de la seva implicació", ha reflexionat Eloi Amagat al 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00