Aquí Catalunya
Opinión

Pablo Tallón presentarà 'Hora 25' en absència d'Aimar Bretos

El periodista i presentador de l'Aquí Catalunya substituirà a Aimar Bretos durant les seves vacances

L'anunci de Pablo Tallón

Barcelona

Ja és oficial. Pablo Tallón estarà al capdavant del programa 'Hora 25' mentre l'Aimar Bretos estigui de vacances. El periodista i presentador de l'Aquí Catalunya viatja a Madrid i deixa de forma temporal el lideratge del programa matinal a SER Catalunya a la Gisela Rodríguez.

"El dia 26, per Sant Esteve, començo a 'Hora 25' mentre no hi sigui l'Aimar. Això vol dir Nadal, Setmana Santa, aquest estiu... Ens ho passarem bé. Soc poliamorós. L'Aquí Catalunya és el meu amor profund i 'Hora 25' és l'aventureta", explicava Pablo Tallón aquest matí al programa.

No és l'única notícia del dia perquè en Pablo ens ha fet un petit spoiler pel futur. 'Hora 25' també tornarà a Barcelona: "Em fa molta il·lusió i sembla que passarà. Torna quasi 50 anys després. M'agradaria que aquest estiu no fos l'anècdota, l'excepció. Que es fes des de Barcelona la majoria dels dies. La idea és que torni a casa temporalment".

En l'àmbit personal, en Pablo està molt il·lusionat amb l'oportunitat d'agafar el projecte: "Em fa il·lusió, però també estic nerviós. És una marca amb mig segle, jo l'escoltava de nen".

Canvis d'hàbits, noves rutines i molt feliç amb la rebuda que li ha fet l'equip d'Hora 25': "He passat de llevar-me molt d'hora a anar a dormir molt tard. Sopava a les 20h i ara a passades les 00h. A veure com porto aquests canvis d'hàbits. M'han rebut superbé. L'Aimar és el millor amfitrió que es pot tenir".