Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

El Barça ja ha contactat amb Cubarsí i Héctor Fort per blindar-los

Tots dos han d'esperar als 18 anys per signar un contracte llarg, però el club vol deixar ja tancada la seva renovació i així pujar-li la clàusula de rescissió

El Barça ja ha contactat amb Cubarsí i Héctor Fort per blindar-los

El Barça ja ha contactat amb Cubarsí i Héctor Fort per blindar-los

10:43

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1707223972286/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Barça ja treballa per blindar els joves que treuen el cap al primer equip. Pau Cubarsí i Héctor Fort s'han convertit en jugadors en dinàmica total de primer equip fins al punt que avui el club juga els vuitens de la Youth League i tots dos s'han quedat a Barcelona a les ordres de Xavi Hernández. Aquesta condició de jugadors de primer equip ha provocat que el Barça ja treballi en blindar aquestes joves apostes de futur.

El club blaugrana ja ha contactat amb els agents dels jugadors per comunicar-los que els volen blindar, millorar-los el contracte i pujar-los les clàusules, que són molt assequibles per qualsevol equip d'Europa. El Barça estudia la fórmula legal per deixar lligat ja el futur d'aquests futbolistes i que ho rubriquin quan facin 18 anys, edat a la qual poden signar un contracte de llarga durada.

Pau Cubarsí va renovar al juliol de l'any passat i Héctor Fort el novembre de 2022. En el cas del central la seva cotització ha pujat respecte a fa un mes, però el Barça compta amb la voluntat de seguir de blaugrana de Cubarsí. És el mateix cas d'Héctor Font, que està complint el seu somni i vol seguir vestint la samarreta blaugrana.

En el cas dels jugadors juvenils (16 anys) els jugadors, per llei, només poden signar un contracte professional de tres anys, fins al final de l'etapa juvenil. És per això que el club vol tancar la prolongació de contracte amb els protagonistes, adequar contracte i signar-ho quan facin els 18 anys.

Diego Kochen i Marc Bernal, apostes de futur

El club culer ja ha tancat la renovació de Diego Kochen fins a l'any 2028. Signarà al mes de març, quan faci els 18. També s'intentarà tancar aviat la prolongació de Marc Bernal, migcampista de potencial de 16 anys que per potencial està designat com una gran aposta de club a la posició de pivot.

Santi Ovalle

Santi Ovalle

Redactor de la sección de deportes que sigue la información del Futbol Club Barcelona en la Cadena SER....

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00