Què t'hi jugues!
Fútbol | Deportes

El Barça batejarà les portes del Camp Nou

El Barça està immers en l'obra més important de la seva història: la remodelació del Camp Nou

El Barça calcula que li falten 30M€ per complir amb el pressupost

Barcelona

Aquesta temporada el FC Barcelona està jugant lluny del Camp Nou. Ho està fent a Montjuïc, a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, mentre avancen les obres del que serà el futur nou Camp Nou. El conjunt blaugrana tornarà a l'estadi el novembre del 2024, però ho farà amb una capacitat del 60%. Tot i això, el club ja pensa en la inauguració del camp que serà, això sí, quan aquest estigui plenament construït.

En aquesta línia, doncs, el FC Barcelona té plantejat posar nom a les portes del futur nou Camp Nou. El que vol fer el club blaugrana és batejar les entrades al camp amb noms il·lustres de diversos futbolistes que han format part del FC Barcelona al llarg de la història.

Així doncs, hi haurà portes que tindran noms de jugadors il·lustres, però també n'hi haurà amb noms d'entrenadors, treballadors i fins i tot directius. En definitiva, gent reconeguda de l'òrbita blaugrana que tindrà el plaer de donar nom a alguna de les portes del nou Camp Nou un cop aquest s'hagi construït ja de manera definitiva.

Santi Ovalle

Redactor de la sección de deportes que sigue...