Gastro

Les millors truites de patates de Barcelona

Celebrem el Dia Mundial de la Truita de Patates, aquest suculent plat o tapa que té una varietat enorme de receptes per preparar-la

GETTY

La truita de patates té mil opcions: amb ceba, xoriço, trufada i altres opcions gurmet, són una autèntica exquisidesa per al paladar més refinat: sola, com a tapa o servida com a acompanyant o guarnició en els menjars. La truita de patates és una de les receptes més importants de la gastronomia espanyola. No hi ha res com una bona truita de patata casolana, el plat més típic de la nostra gastronomia i que fora de les nostres fronteres ha hagut de viure autèntiques atrocitats.

Les millors truites de patates de Barcelona

La gran majoria de bars i restaurants especialitzats en tapes i plats del país inclouen aquesta delícia a les seves cartes, però només alguns l'elaboren de la millor manera. Tot seguit et mostrem on fan les millors de Barcelona.

  • LES TRUITES

Aquest restaurant barceloní ofereix una cuina d'autor, amb un nou concepte d'elaboració de les truites tradicionals. Les Truites compta amb una àmplia carta que va des de les més clàssiques i populars, com la de patates amb ceba, fins a receptes creatives i originals com la truita de croissant i pernil ibèric o la truita de caviar i cranc. La clientela gaudeix d'esmorzars, sopars i dinars on combina diversos trossos d'aquest menjar amb diferents sabors.

Adreça: C. de Viladomat, 324, L'Eixample, 08029 Barcelona

  • EL POLLO

El Pollo, és un bar de tota la vida que elabora una de les millors truites de tota la ciutat. La seva especialitat és deixar-la poc quallada, així cada mossegada és melosa i molt saborosa. A banda de la truita de patates clàssica, aquest establiment del Raval elabora altres varietats com la de bolets amb tòfona i la de bonítol.

La cantant Rosalía va afirmar que aquest resturant és per ella el millor lloc per menjar truita de patates. Els fans de l'artista catalana estaran feliços en saber quin tipus de locals freqüenta l'autora de Motomami i en descobrir que un és un lloc a l'abast de totes les butxaques.

Adreça: carrer del Tigre, 31

  • LA CEBA

Ubicat al districte de Gràcia, el restaurant La Ceba acumula fins a 55 varietats de truita diferents. Des de marineres fins a muntanya, passant per plats de gambes, xampinyons i julivert. El local va obrir les portes el 1979 i estan especialitzats en cuina catalana a bon preu.

Adreça: carrer de la Perla, 10

Andrea Ruiz García

Andrea Ruiz García

Graduada en Medios Audiovisuales por la Universidad Pompeu Fabra y Máster en Social Media. Realizó prácticas...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00