Sociedad

El nou Morera, nova estació d'autobusos... obres que tarden però que arriben

Tertúlia de regidors de #Lleida amb Begoña Iglesias (PSC), Xavier Palau (PP), Neus Caufapé (Junts) i Jordina Freixanet (ERC)

Xavier Palau, Jordina Freixanet, Neus Caufapé i Begoña Iglesias, durant la tertúlia de regidors de l'Aquí Lleida d'aquest dilluns, 15 d'abril.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora

Obertura del Morera, revitalització de la Rambla Ferran, Zones de Baixes Emissions, estació d'autobusos

32:31

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000055256/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La tertúlia de regidors de la Paeria de Ràdio Lleida no podia més que començar per la notícia cultural del mes d'abril que, amb permís de Sant Jordi, és l'obertura del nou Morera Museu d'Art Modern i Contemporani de Lleida aquest passat cap de setmana. Les obres han tardat, el pressupost s'ha disparat, però per fi ha arribat el dia que la col·lecció del Morera tingués una seu definitiva i pròpia. Jordina Freixanet (ERC) assegura que el nou Museu és "espectacular i molt recomanable" i recorda que les obres han durat set anys. Neus Caufapé (Junts) destacava que el dia que va obrir les portes "hi havia els alcaldes" que han participat en fer possible aquest museu, per tant, una mica sí que hi havia representació de diferents moments polítics municipals en aquella obertura. Per a Begoña Iglesias (PS) és un "Museu de ciutat" que ha hagut de superar no pocs entrebancs i recorda "les adoberies" medievals, que se seguiran excavant. Per a Xavier Palau (PP), l'obertura del nou Morera "ha de ser el pas previ per a revitalitzar la zona".

De les millores de la Rambla Ferran a la creació de les Zones de Baixes Emissions, durant la tertúlia s'ha parlat d'una altra obra que també està tardant però que tots esperen que aviat comenci a ser una realitat, com son els treballs de la nova estació d'autobusos al costat de Renfe. Begoña Iglesias ha celebrat que per fi s'hagi desbloquejat aquest projecte i pugui tirar endavant.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00