Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

El Barça, primer equip femení d'Europa amb un avió personalitzat: "S'ha de continuar treballant per trencar barreres"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb Sandra Hors, directora de comunicació, sostenibilitat i assumptes públics de Vueling

El Barça, primer equip femení d'Europa amb un avió personalitzat: "s'ha de continuar treballant per trencar barreres"

El Barça, primer equip femení d'Europa amb un avió personalitzat: "s'ha de continuar treballant per trencar barreres"

11:57

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1714133884503/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El FC Barcelona ha viatjat avui a Londres per disputar el partit de tornada de les semifinals de la Champions contra el Chelsea, i ho ha fet amb un avió de Vueling personalitzat, amb imatges d'Aitana Bonmatí, Alexia Putellas i altres jugadores del conjunt blaugrana. El Barça és el primer equip femení d'Europa que té un avió propi i personalitzat, i això és fruit d'una iniciativa i un acord de Vueling i el FC Barcelona.

Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb Sandra Hors, directora de comunicació, sostenibilitat i assumptes públics de Vueling, per analitzar aquest acord històric. "És un fet que ens enorgulleix molt, ja que són les campiones", ha afirmat als micròfons de SER Catalunya sobre un acord que té una doble intenció: en primer lloc, donar repercussió al Barça femení i en segon lloc, vincular Vueling amb Barcelona i amb Catalunya.

A més, Sandra Hors també ha explicat quan s'utilitzarà aquest avió únic: "l'avió estarà volant en línia regular, viatjarà per tot Europa, el nord d'Àfrica i Orient Mitjà, i qualsevol passatger un dia pot arribar al Prat i que l'avió que li toqui sigui el del Barça. Desplaçarà també a les jugadores en algunes ocasions, però la resta del temps estarà circulant constantment per donar visibilitat al primer equip femení del Barça".

I encara sobre aquest acord històric, Sandra Hors ha reflexionat als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya: "teníem molt clar que ens volíem associar als valors que representa aquest equip, l'aposta femenina, pel talent femení, per trencar barreres... va molt alineada amb el que fem a Vueling. Vueling, tot i ser una empresa de les més rellevants a Catalunya, el 70% del seu equip directiu són dones i més del 50% de la plantilla són dones. Creiem que s'ha de seguir treballant per trencar barreres i que aquest patrocini va molt més enllà de l'àmbit esportiu, va de valors".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00