Aquí CatalunyaAquí Catalunya
Ocio y cultura

Rozalén: "He passat una crisi existencial fins al punt que em vaig plantejar deixar-ho tot i obrir una taverna"

La cantant acaba de publicar 'El abrazo', el seu sisè àlbum amb 13 cançons que giren al voltant de les abraçades

Rozalén presenta 'El Abrazo' a l'Aquí Catalunya

Rozalén presenta 'El Abrazo' a l'Aquí Catalunya

25:15

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1714116097360/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Rozalén torna amb un nou àlbum, 'El abrazo', que són 13 cançons presentades en format carta i que giren al voltant de les abraçades i les seves diverses formes: l'amor, la nostàlgia, l'alegria, l'absència, el dol. És el sisè disc de la seva carrera, i ella mateixa el defineix com a eclèctic. "Hi ha una mica de tot, cançons plenes de vida i altres de més tristes, com la vida mateixa". En aquest CD parla de l'amor i de la mort, la mateixa Rozalén diu que no acostuma a escriure sobre l'amor però que s'hi ha trobat aquesta vegada.

A la conversa també reflexiona al voltant del que suposen els concerts per ella. "He descansat un any dels escenaris, i ara estic que em canto a sobre" reconeix riallera. Aquesta decisió la va prendre fa un any perquè necessitava descansar, "no era conscient del que m'estava passant. L'escenari és una droga, enganxa. I sabia que aturar-ho implicaria una depressió i és el que ha passat: he tingut una crisi existencial i creativa molt grossa. Crec que a tots ens passa: sentia la por de no tornar a fer res, creia que la gent s'havia cansat de mi, que ja no tenia res més a cantar... Una síndrome de la impostora galopant. Fins i tot he pensat a dedicar-me a altres coses, tornar a la psicologia o muntar una taverna. Sóc una tia molt insegura", reconeix.

La podreu veure actuar el 23 de maig al Gran Teatre del Liceu. També el 7 d'agost a Calella de Palafrugell (Cap Roig) i el 16 d'agost a Pineda de Mar-Santa Susana. Entre altres concerts i dates.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00