Sociedad

L'Hospital del Vendrell rebrà 45M d'€ per a la seva ampliació

S'incrementarà la superfície en 9.500 metres quadrats

Dos professionals sanitaris en una de les sales de la nova àrea d'urgències de l'Hospital del Vendrell

Segueix el canal de La SER a WhatsApp
Hi trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més. Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

Subscriu-te

El Govern ha autoritzat el Departament de Salut a finançar l'ampliació i reforma de l'Hospital del Vendrell, per un import de 45 milions d'euros. L'ampliació suposarà un increment de 9.500 metres quadrats que permetrà augmentar els serveis del centre hospitalari: en concret, s'afegiran dinou despatxos per a consultes externes, dinou boxs i tres consultes a urgències, 40 llits per a hospitalització, 36 llits per a atenció intermèdia i quatre places d'hospital de dia. A més, al bloc quirúrgic es construiran dos quiròfans polivalents, dos de CMA, dues sales d'endoscòpia i 20 boxs de CMA i endoscòpia; a més de dos llits per a la unitat de semicrítics, crítics i reanimació postquirúrgica.

Per dur a terme el procediment, Salut concedirà una subvenció a la Fundació Hospital de Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona, que gestiona i té la titularitat del centre, per tal de dur a terme els treballs.

La Xarxa Santa Tecla celebra l'anunci i agraeix a totes les administracions que ho han fet possible assolir una fita en la qual fa temps que s'hi estava treballant davant del creixement del municipi. Segons els seus responsables, "els nostres esforços se centraran a fer realitat en el menor temps possible aquesta ampliació tan esperada, que ens permetrà dotar l'hospital de les dimensions més adequades per fer front a les demandes assistencials d'aquest territori".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00