Política

Montserrat diu que l'escrutini demostra que el PPC "torna a ser un referent clau de la societat catalana"

Els populars celebren que creixen en vots i escons: "És reflex d'una farta amb les mentides del procés"

La directora de campanya del PPC, Dolors Montserrat, valora uns primers resultats

El PPC valora els primers resultats quan ja s'ha superat més del 40% de l'escrutini i que els hi dona 14 escons al Parlament de Catalunya, lluny dels 3 que tenen actualment. La directora de campanya, Dolors Montserrat, ha dit que aquest escrutini demostra que el PPC "torna a ser un referent clau de la societat catalana". Montserrat ha apuntat que aquesta crescuda és el "reflex d'una societat catalana farta amb les mentides i la decadència que ha portat el procés". La dirigent del PPC ha insistit que això és "el primer dia de què encara està per venir" i ha assenyalat que els populars seran un "actor crucial". També ha garantit que seran "fidels" als seus votants: "Ni un sol vot nostre farà president un independentista".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00