12M Eleccions Catalanes Eleccions Catalanes

Directe Notícies Resultats Pactes
Política

Vox denuncia "agressions" als seus apoderats i diu que si les enquestes es confirmen serà "un drama per a Catalunya"

El director de campanya diu que Vox ha "consolidat la plaça" en aquestes eleccions

El director de campanya de Vox, Joan Garriga, en roda de premsa valorant les enquestes

El director de la campanya de Vox, Joan Garriga, ha afirmat que si les enquestes es confirmen i l'independentisme o l'esquerra pot sumar per formar govern serà "un drama per a Catalunya" i un "mal resultat" per a Vox i per a Espanya. Garriga ha denunciat suposades "agressions" als apoderats de Vox als col·legis electorals, i ha citat un incident a Tarragona on "ha hagut d'intervenir l'autoritat". "A Catalunya no hi ha normalitat, hi ha agressions", ha dit, perquè "hi ha una cultura de la por promoguda per institucions" que criminalitzen" la "llibertat i la seguretat de tots els catalans". També s'ha mostrat convençut que Vox "consolidarà la plaça" a Catalunya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00