Última hora

Sigue la última hora del derrumbe que ha dejado al menos 4 muertos y 27 heridos en Playa de Palma

Fútbol

"El Barça ha d'anar a fitxar gent que estigui explotant, i si no ha de mirar a la casa"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la prèvia del Barça-Real Societat amb el trident Jofre Mateu, Àlex Delmàs i Fermín Suárez

"El Barça ha d'anar a fitxar gent que estigui explotant, i si no ha de mirar a la casa"

"El Barça ha d'anar a fitxar gent que estigui explotant, i si no ha de mirar a la casa"

35:41

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1715602540184/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Aquesta nit el FC Barcelona juga un partit clau a la Lliga en la lluita per la segona plaça. Després de l'empat del Girona FC divendres al camp de l'Alavés, els de Xavi Hernández saben que si guanyen avui contra la Real Societat a Montjuïc recuperaran la segona posició de la Lliga, important perquè és la que dona accés a disputar la Supercopa d'Espanya la temporada vinent. Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat la prèvia d'aquest partit i la situació actual del club blaugrana amb Jofre Mateu, Àlex Delmàs i Fermín Suárez.

"Avui espero un partit complicat contra la Real Societat, que ve amb una exigència alta perquè necessita punts", ha analitzat Jofre Mateu als micròfons de SER Catalunya, qui ha continuat: "crec que si el Barça guanya avui tindrà feta la segona plaça, però l'ha de guanyar. Avui se la juga, però crec que guanyarà". Encara sobre la segona posició a la Lliga, Fermín Suárez ha destacat: "el tema que pot preocupar una mica al Barça és la motivació, la fam i l'ambició de com afronta els últims partits, però crec que el calendari fa baixada i el Barça acabarà segon".

I encara sobre qui aconseguirà una segona posició molt important, perquè dona el subcampionat i l'accés a la Supercopa d'Espanya, Àlex Delmàs ha destacat als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya: "el Barça té millor calendari i crec que al Girona li pot passar l'efecte d'haver aconseguit ja l'objectiu i relaxar-se una mica".

Per altra banda, el trident del 'Què t'hi Jugues!' també han analitzat els problemes que ha tingut el Barça aquesta temporada amb la posició de migcentre, i Fermín Suárez ha destacat: "aquesta temporada han jugat set mig centres diferents com a titulars al Barça, això no hi ha sistema que ho aguanti". I Delmàs ha continuat analitzant: "al principi de temporada Xavi intenta jugar d'una altra manera, amb els dos laterals ofensius i sense la figura d'un mig centre. L'especialista com a sis el tenies, que és Oriol Romeu, però Xavi, pel que sigui, li va perdre la confiança. Hem fallat amb la incorporació del sis que volíem i provant en aquesta posició han sortit coses que no han resultat".

I finalment, ja de cara al futur i de cara a la propera temporada, Àlex Delmàs ha deixat clar als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya quins haurien de ser els objectius del conjunt blaugrana i quines són les necessitats de la plantilla: "el Barça ha d'aprendre una mica de la història recent. Necessites algú a dalt amb desequilibri, necessites un sis, necessites un lateral per jugar de manera diferent, però has d'anar a buscar o a gent que estigui explotant o si no, has de mirar a la casa".

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00