Aquí CatalunyaAquí Catalunya
Sociedad

"Expedient Tiscar": el crim dels Alps

El 2012, un pistoler expert va disparar contra un cotxe i va matar quasi tota una família. També va abatre a trets un ciclista que hi havia en el lloc de la massacre

"Expedient Tiscar": el crim dels Alps

"Expedient Tiscar": el crim dels Alps

16:12

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1715683134232/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Són les tres del migdia, les tres tocades, i un ciclista circula pel camí forestal a prop del llac Annecy. Una altra bicicleta l'avança, i li crida l'atenció que es tracta d'un model de carretera, inadequat pel terreny, ple de sots i relleus. Després de la bici de carretera, molt cara, l'avança un cotxe, un BMW 4 x 4 de grans dimensions, granate i de matrícules grogues. L'avancen i ell continua el recorregut, fins que arriba a una petita àrea de descans, on hi ha un aparcament. Hi veu la bicicleta de carretera, en un costat, i a mesura que es fixa en els detalls entra en pànic.

El ciclista de la bici de carretera té cinc trets, al tors i al cap. El pare de la família en té quatre. Un a l'esquena, quan estava fora del vehicle fugint; un en el pit, disparat quan el cotxe estava en moviment; i dos al cap. La dona en té 4, dos al tors i dos al cap, i estava asseguda en el seient de darrere. L'àvia també era al darrere i en té un al pit i dos al cap. Tots, menys les dues petites, les dues úniques supervivents, tenen un tret en aquesta part del cos.

El tirador era molt bo, i no hi ha cap impacte en el cotxe. En total, troben 21 casquets de bala i entre els morts i ferits presenten 17 trets. Això vol dir que ha recarregat l'arma dos cops i només ha fallat en quatre ocasions.

Quin ha estat el mòbil del crim? 

Primer s'especula amb un intercanvi d'informació "delicada", però hi ha més hipòtesis. És el cas que més teories ha suscitat dels que hem fet fins ara a l'Expedient Tiscar. Com que el tirador és un especialista també es pensen que pot haver estat un assassí a sou, és a dir, un sicari.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00