Sociedad | Actualidad

Els Mossos investiguen la mort violenta d'una dona a Barcelona

Els investigadors han detingut a la parella de la víctima, mentre proven d'aclarir si es tracta d'un suïcidi o d'un crim masclista

Operació dels Mossos d'Esquadra relacionada amb un segrest derivat d'un narcoassalt en una de les naus que gestionava una organització criminal.

Barcelona

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort violenta d'una dona que aquesta passada matinada s'ha precipitat des d'un balcó d'un cinquè pis del barri del Guinardó. Segons ha pogut saber SER Catalunya, els investigadors han detingut a la parella de la víctima, mentre proven d'aclarir si es tracta d'un suïcidi o d'un nou crim masclista.

Els veïns asseguren que just abans que la víctima es precipités van sentir a la parella discutir-se, com havien escoltat altres vegades. També van veure a l'home fugir de l'edifici del Passeig Maragall, mentre alguns veïns l'acusaven d'haver llençat a la dona al buit. Els investigadors, però, tenen dubtes i són prudents.

Els mossos mantenen en aquest moment diverses hipòtesis obertes, des del feminicidi fins a suïcidi de la dona. Diverses fonts policials sostenen que ara mateix encara no hi ha cap element que permeti apuntar de forma definitiva cap a una via en concret. Esperen poder-ho aclarir en les hores vinents amb els resultats de l'autòpsia, les declaracions que recullin així com altres diligències d'investigació.

Des de principi d'any, segons dades del ministeri d'Igualtat, cinc dones han mort a Catalunya assassinades per la seva parella o exparella. La conselleria de Feminismes de la Generalitat eleva la xifra de feminicidis enguany a 12, ja que incorpora crims masclistes al marge de la relació de parella.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00