Aquí CatalunyaAquí Catalunya
Sociedad

Expedient Tiscar: els nois morts a Londres que la policia no va investigar (primera part)

Totes les víctimes, nois joves, estaven en webs de cites gais i van morir de sobredosi, aparentment accidental

Expedient Tiscar: els morts a Londres que la policia no va investigar (primera part)

12:05

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1717494565660/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El 28 d'agost de l'any 2014, una senyora passeja el seu gos per un parc que hi ha al costat de l'església de Santa Margalida, en el barri de Barking, als afores de la capital britànica. Veu un home que duu ulleres de sol, que està assegut contra el mur del cementiri. Duu la samarreta aixecada. Podria estar prenent el sol, però la seva posició no li sembla natural, i li fa mala espina.

Tres setmanes després, se'n trobarà un altre, un altre noi, en la mateixa posició, també ensenyant la panxa. I no és un "déjà-vu". Tots dos són morts. El segon noi que es troba la senyora té una nota manuscrita. És una carta de suïcidi, en la qual posa que no pot carregar més temps amb la culpa.

Explica que va matar el seu amic Gabriel a casa d'un altre col·lega; li va donar droga i mentre tenien sexe, va deixar de respirar i ell no se'n va adonar. Ho va intentar tot, però no va poder reanimar-lo.

La setmana vinent, la segona part

La policia no investiga, tot i que hi ha un patró. Són dos morts, si fa o no fa, iguals. El Gabriel tenia una bossa al costat, amb un pot i a dins un líquid, el GHB, també anomenat com a èxtasi líquid.

Tenim els detalls de la mort del Gabriel i el Daniel, la segona víctima, però hi havia una notícia a Internet, d'un primer mort en el mateix carrer. En total, ja són tres les víctimes i n'hi haurà més, fins que no trobin el culpable.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00