Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Ramon Besa: "El Laporta de l'Elefant Blau presentaria una moció de censura contra l'actual Laporta"

Al 'Què thi Jugues!' analitzem l'actualitat blaugrana, com cada dimecres, amb Ramon Besa

Ramon Besa: "El Laporta de l'Elefant Blau presentaria una moció de censura contra l'actual Laporta"

Ramon Besa: "El Laporta de l'Elefant Blau presentaria una moció de censura contra l'actual Laporta"

31:29

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1718194201478/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Barça deixa enrere l'etapa Xavi per donar el tret de sortida a l'etapa Flick, qui ja es troba a la Ciutat Esportiva treballant en la planificació estretament amb el director esportiu, Deco. El que no queda enrere és l'entorn culer, aquell que vigila de ben a prop cada moviment del club. La figura de Laporta és al centre de debat, també la de Guardiola, qui aquesta setmana ha tancat definitivament la porta a tornar com a entrenador al Barça. De tot això en parlem amb Ramon Besa, com cada dimecres, al 'Què t'hi Jugues' de SER Catalunya.

Quan ja fa tres anys que Joan Laporta és president del Barça, un grup opositor, liderat per Joan Camprubí, té intencions d'enderrocar l'actual junta mostrant la seva disconformitat amb la gestió. Ramon Besa valora que "Laporta va guanyar les eleccions com a antisistema, i s'ha convertit en el sistema". Recorda l'any 2003 amb 'l'Elefant Blau', i parla que amb aquella plataforma "s'imposa un nou Barça". De fet, Besa creu que el Laporta de l'Elefant Blau presentaria una moció de censura a l'actual Laporta: "Va guanyar les eleccions sent antisistema, però s'ha convertit en el sistema".

Quant a l'oposició a l'actual junta culer, Ramon Besa, als micròfons de SER Catalunya, no valora positivament l'oposició de Víctor Font: "no ha estat convencional". Entén que "el marc d'avui respecte al del 2021 és diferent. Abans molts volien presentar la moció de censura, però en veure els números es van fer enrere". Besa creu que és important qüestionar-se si aquest Barça és reconduïble canviant només el model de gestió. O si, d'altra banda, també s'ha de parlar del model de propietat.

Tot i que Guardiola ha tancat la porta a una possible tornada com a entrenador al Barça, ha bromejat al recentment estrenat documental d'Aitana Bonmatí sobre ser, en un futur, president. Ramon Besa té clar que "perquè així sigui és molt important el model de gestió, i també de propietat". "Li interessa molt la gestió dels equips, de les empreses, ho estem veient al Manchester City amb tot el que rodeja la seva capitalització. N'estic segur que sap tot el que es cou allà", afirma rotundament. El problema, creu Besa, és que a Guardiola "l'avorreix molt el debat mediàtic d'aquí. El constant Barça - Madrid. "Tot això el desgasta molt", sentència.

Posant la vista al futur més proper del FC Barcelona, Ramon Besa creu que s'ha de prioritzar "decidir quin camí pren el club". "Com més gent faci crítica millor", reflexiona Ramon Besa, perquè creu que això denota que el barcelonisme està viu i té preocupació pel que passa al club. Aprofita també per avaluar els comentaris de Ronald Koeman sobre els riscos que ha pres el Barça amb Frenkie de Jong i la seva lesió de turmell, sobre les quals no veu res estrany més enllà d'algú que sempre s'ha caracteritzat per parlar clar sobre el que pensa, i que "com a mínim es mereix ser escoltat".

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00