Aquí Catalunya
Sociedad

Expedient Tiscar: on és la Gabby Petito?

El juliol del 2021 se'n va anar de ruta en furgoneta amb el seu xicot i mai no va tornar

Expedient Tiscar: on és la Gabby Petito?

Barcelona

La mare de la Gabby Petito se'n va a la policia a denunciar que la seva filla, de 22 anys, ha desaparegut. L'adolescent va emprendre un viatge en furgoneta amb el seu xicot, un any més gran, i no saben res d'ella.

La policia de Florida pica a la porta de la casa dels Laundrie, els pares d'ell, de nom Brian. El matrimoni respon als agents que qualsevol cosa sobre aquest tema, han de parlar amb el seu advocat. Donen una targeta de contacte als policies i tanquen la porta.

Hi ha unes imatges policials on els veiem a tots dos, aturats a la carretera per la policia. Els aturen perquè un testimoni els ha vist barallant-se. Els agents li diuen al Brian que els han de separar tant sí com no, i que si ell no se'n va a dormir en un hotel, a ella l'hauran de dur a la garjola, on passarà la nit.

La Gabby marxa sola, conduint la furgoneta blanca, i els policies s'enduen el Brian a un hotel. Hi ha un dels dos policies, de qui sabrem coses importants de la seva vida personal, que empatitza de seguida amb el Brian, quan no es pot descartar que sigui un maltractador.

En un canal a YouTube, anomenat "Red, White and Bethune", publiquen un vídeo que abans han enviat a la policia. Són una família que viatja en una caravana i porten una càmera GoPro que grava des del vidre de davant del vehicle.

Quan estaven creuant el Gran Teton National Park van veure la furgoneta amb la matrícula de Florida. La furgoneta estava tancada i no van veure ningú al voltant.