Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Què passarà amb els jugadors del Barça Atlètic després de no ascendir?

Al 'Què t'hi jugues!' repassem amb Santi Ovalle el futur dels futbolistes del filial que són carn de primer equip

Què passarà amb els jugadors del Barça Atlètic després de no ascendir?

Què passarà amb els jugadors del Barça Atlètic després de no ascendir?

03:42

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1719229920991/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Barça Atlètic no va poder culminar una gran temporada amb la final del play-off d'ascens a LaLiga Hypermotion. Els de Rafa Márquez es van avançar però el Còrdova va capgirar el marcador per posar el 2-1 definitiu, així que el filial del Barça continuarà una temporada més a Primera RFEF. Aquesta situació obra la porta a molts interrogants sobre el futur, tant de la plantilla com de l'entrenador.

Rafa Márquez

L'entrenador mexicà donava alguna pista sobre el seu futur després del partit, assegurant que hi ha molt bona relació amb el club. "Hi ha molt bona comunicació, ells estan contents i jo estic content. Així que, simplement, és veure si podem arribar a un acord i si no em surt alguna opció més amunt", afirmava Márquez, que no descarta quedar-s'hi un any més, però que creu que primer s'ha de digerir la derrota.

En els propers dies tindrà una conversa amb Alexanko, Deco i companyia i prendrà una decisió. L'entrenador té propostes, però al club el volen i creuen que continuarà, fins i tot amb el filial a primera RFEF, però ell sempre ha deixat clar que depenia de si l'equip pujava o no. Ahir va obrir una mica més la porta a continuar, però dependrà de si li arriba oferta d'un primera o equip amb projecta per pujar a primera.

Jugadors que són carn de primer equip

Marc Casadó

Renovat divendres a la tarda, fins al 2028, el migcentra farà pretemporada amb el primer equip i intentarà convèncer Flick que ha de formar part de la primera plantilla.

Marc Guiu

És el gran asterisc. El periodista Fabrizio Romano ha explicat que el Chelsea està últimant el pagament de la clàusula de rescissió, que se situa en els 6 milions. El club, de moment, no té cap notícia ni del Chelsea ni del jugador, que té una oferta de renovació a la qual no ha respost i que és molt similar a la d'Héctor Fort.

Héctor Fort

Autor del gol d'ahir, ha estat renovat fins al 2029. Farà la pretemporada i entrarà en dinàmica del primer equip.

Mika Faye

Té ofertes importants com la del Porto, però no hi ha res tancat i la voluntat del jugador i del club és que faci pretemporada amb el primer equip perquè Flick el vegi i pugui decidir.

Mbacke

Està cedit per part de LA Galaxy i el Barça vol mantenir-lo, però s'hauria de pagar entre 2 i 3 milions d'euros. El club encara no ha pres una decisió definitiva, perquè amb l'ascens era una inversió assumible, però ara el pressupost es manté i no està del tot clar.

Pau Víctor

És un fitxatge important pel club. Tot i que la clàusula del seu contracte que el permetia quedar-s'hi ha caducat, però al Barça asseguren que està controlat i la intenció és quedar-se'l. És propietat del Girona, i aquí podria entrar en una operació d'intercanvi amb Oriol Romeu.

Marc Bernal

Ha estat renovat, només falta la signatura. Farà la pretemporada amb el primer equip i anirà entrant en dinàmica de tant en tant, però es quedarà al Barça Atlètic, a no ser que tiri la porta a terra.

Altres jugadors cedits

  • Àlex Valle torna del Levante i farà la pretemporada amb el primer equip.
  • Estanis Pedrola continuarà a la Sampdoria.
  • Chadi Riad ja va ser venut al Crystal Palace i el Barça rebrà entre 8 i 9 milions d'euros.
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00