Ocio y cultura

Arrenca la 48ª edició del Festival Grec de Barcelona

El festival d'arts escèniques omplirà Barcelona d'actuacions insòlites des del dimecres 26 de juny fins al 28 de juliol

Festival Grec

Barcelona

Torna el Festival Grec de Barcelona, un projecte artístic que ha impulsat teatre, dansa, circ i música de dins i fora del territori des de fa 48 anys. Una de les propostes més importants del Grec és la de potenciar el talent i el teixit artístic de la ciutat de Barcelona.

El programa compta amb més de 80 espectacles que es duran a terme tant en el mateix Teatre Grec com en altres recintes importants de la ciutat, com per exemple el Teatre Lliure, el Liceu o el Palau de la Música. A més de localitzacions a peu de carrer a la Plaça Margarida Xirgu i el Mercat de les Flors.

La jornada inaugural serà a càrrec de la cantautora Sílvia Pérez Cruz avui dimecres 26 de juny a les 22 h, però la podrem gaudir també el 27 i el 28 a la mateixa hora al Teatre Grec.

La catalana serà acompanyada de diversos artistes de diverses disciplines, incloent-hi la cantant mexicana Natalia Lafourcade, la bailaora Rocío Molina o el guitarrista Pepe Habichuela, entre molts altres convidats durant els tres dies que actuarà. Les entrades per Sílvia Pérez Cruz ja s'han exhaurit, però el programa del festival és extens i amb espectacles de tota mena.

En l'àmbit teatral, cal destacar "La Gran Nit de Dagoll Dagom" on el col·lectiu català fa un repàs dels seus 50 anys de recorregut pels escenaris, o "Poeta en Nueva York" una reinterpretació del poemari de Federico García Lorca que combinarà teatre i dansa. La Veronal porta l'espectacle "Sonoma", una coreografia que serà acompanyada per la cantant Maria Arnal. També es podrà gaudir del circ de la mà de Baró d'evel i la proposta "Qui som?". A més de concerts d'artistes catalans com Pau Vallvé, Rita Payés o Antònia Font.

El festival compta també amb activitats dirigides a la participació dels espectadors. Es podrà assistir a lectures dramatúrgiques, visitar col·leccions al Museu Etnològic i de Cultures del món o endinsar-se al món de la realitat virtual amb les performances immersives que es duran a terme al Museu Picasso.

Les entrades pels espectacles es poden adquirir a la web oficial del Festival Grec o a les taquilles dels espais d'actuació. També proposen l'opció d'abonar-se al festival, amb descomptes pels espectacles i promocions exclusives del festival.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00