Aquí CatalunyaAquí Catalunya
Sociedad

Expedient Tiscar: un assassí de persones sense llar en la Barcelona del confinament

Aquests dies s'està gravant una pel·lícula sobre aquells fets amb dos actors coneguts, el David Verdaguer i l'Ángela Cervantes

Expedient Tiscar: un assassí de persones sense llar en la Barcelona del confinament

Expedient Tiscar: un assassí de persones sense llar en la Barcelona del confinament

15:52

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1719906635011/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Avui a l'Expedient Tiscar retrocedim a la Barcelona confinada. El mes d'abril del 2020, els diaris tenien clar que els Stay Homas eren la banda sonora de la quarantena. Els mitjans havien de distendre d'alguna manera. A l'abril és quan van sortir publicades les fotografies del pàrquing del tanatori de Collserola, convertit en una morgue, tot ple de taüts.

El dia 16 d'aquell mes, la notícia de portada era l'aprovat general als estudiants. Tots els alumnes anaven a passar de curs, excepte casos "molt excepcionals", però n'hi va haver una altra: l'assassinat d'una persona sense llar a fora de l'Auditori de Barcelona. Va morir de cops al cap amb una barra metàl·lica, indefens sota una manta.

Pocs dies abans, ja havien trobat un sense llar mort, amb signes de violència, al carrer de Sardenya, no gaire lluny d'on han trobat el segon. El següent assassinat va ser al carrer Casp, molt a prop de Ràdio Barcelona. Aquesta vegada, els Mossos tenen una pista. Les càmeres de seguretat d'un bar graven l'escena i capten una imatge de l'agressor.

Caravana on vivia l&#039;assassí de persones sense llar (Andrea Villòria)

Caravana on vivia l'assassí de persones sense llar (Andrea Villòria)

El 27 d'abril, l'assassí en sèrie de sense llars mata per últim cop, a prop de la Sagrada Família, en el vèrtex d'un triangle gairebé perfecte, respecte als altres crims, segons va avançar SER Catalunya. La redacció va avançar diverses informacions sobre el cas i unes fotografies amb tota una història al darrere, segons ha explicat la cap de successos de Ser Catalunya, Andrea Villòria.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00