Baloncesto

Pau Gasol: "Espanya té moltes opcions d'aconseguir medalles als Jocs Olímpics"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb l'exjugador del FC Barcelona i dels Lakers a les portes dels Jocs Olímpics de París

Pau Gasol: "Espanya té moltes opcions d'aconseguir medalles als Jocs Olímpics"

Barcelona

Al 'Què t'hi Jugues!' hem pogut conversar amb un dels esportistes catalans més importants de la història: Pau Gasol, a la clausura de la 'Pau Gasol Academy'. Aquesta ha estat la vintena edició del campus de Pau Gasol, que ha arribat poques setmanes abans que comencin els Jocs Olímpics a París. Aquest any Gasol encara els Jocs d'una manera molt diferent, com a representant dels atletes al Comitè Olímpic Internacional i també forma part de la Comissió d'Ètica. Amb ell hem parlat d'olimpisme i dels reptes d'Espanya de cara als Jocs Olímpics de París.

"La 'Pau Gasol Academy' contribueix a la impremta i al llegat de l'impacte que m'agrada tenir, i seguir tenint, amb els nens i nenes i amb el bàsquet de formació i seguir influenciant, de manera positiva, al creixement de l'esport i a la formació dels jugadors i jugadores", ha destacat Pau Gasol sobre el seu campus als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya. A més, Gasol també ha parlat sobre la importància dels valors olímpics: "els valors olímpics són paral·lels als meus valors i als valors de la Fundació i de l'esport. Intentem transmetre'ls als jugadors i jugadores els fonaments de la vida, que són o molt importants i que són traslladables a qualsevol camp".

Aquest any Pau Gasol viurà uns Jocs Olímpics diferents, com a representant dels atletes al Comitè Olímpic Internacional i formant part de la Comissió d'Ètica. "És una experiència realment nova, encara no he estat a caps Jocs Olímpics des que em van escollir com a membre de la comissió d'atletes. Estic amb moltes ganes de gaudir-ho, de contribuir-hi i de viure una experiència olímpica totalment diferent del que han estat les meves cinc experiències com a atleta i jugador", ha afirmat Gasol al 'Què t'hi Jugues!', qui ha continuat: "el repte és tenir uns Jocs Olímpics exitosos a París, que no hi hagi complicacions, que l'esport i la competició siguin els protagonistes i que els aficionats gaudeixin d'un esdeveniment excepcional".

I Pau Gasol veu a Espanya superant les 22 medalles de Barcelona 92'? "Tant de bo", ha deixat clar als micròfons de SER Catalunya, qui ha sentenciat: "no és fàcil, però crec que tenim moltes opcions d'aconseguir medalles. L'esport espanyol continua estant en un moment molt bo a nivell mundial, tenim moltes raons per estar molt orgullosos dels nostres esportistes i és molt important que l'èxit al nostre esport continuï inspirant a les generacions més joves".

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.