Fútbol

David Bote: "Li oferirem a Lamine poder fer una festa a Rocafonda"

L'alcalde de Mataró ha passat pel 'Què t'hi jugues!' i ha mostrat el seu agraïment després que el jugador del Barça mostrés la bandera de la ciutat en la celebració de l'Eurocopa

David Bote: "Li oferirem a Lamine poder fer una festa a Rocafonda"

David Bote: "Li oferirem a Lamine poder fer una festa a Rocafonda"

05:01

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1721044566532/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'Eurocopa ja ha arribat a la seva fi. Espanya s'ha consagrat com el guanyador després de vèncer a la final a la selecció anglesa per 2 gols a 1. El primer gol del partit va sortir de les botes de Nico Williams, però l'assistència va ser d'un dels noms de l'Eurocopa, Lamine Yamal. Durant la celebració del títol, el futbolista del Barça va mostrar la bandera de Mataró, ciutat on s'ha criat i ha fet els primers xuts.

Al 'Què t'hi jugues' hem entrevistat l'alcalde de la ciutat, David Bote, que ha expressat el seu agraïment, de forma personal i en nom de tota la ciutat: "Sabia que li havien portat, però em semblava molt difícil. Em va fer tanta il·lusió que només li puc donar les gràcies per haver tingut aquest gest cap a la seva ciutat i del barri de Rocafonda".

L'alcalde ha explicat també que fer-li arribar la bandera per missatgeria era molt difícil, perquè el temps era limitat, així que van enviar una funcionària de l'Ajuntament de Mataró per portar-li expressament. "Va agafar un avió a primera hora del matí, la va deixar a l'hotel i va tornar al vespre", expressa Bote.

El barri de Rocafonda és un pilar molt important per Lamine Yamal, i "la gent tenia ganes que es parlés del seu barri en positiu", perquè els veïns volen que casa seva aparegui a les notícies per "coses bones, com que una de les persones ha aconseguit triomfar d'una manera espectacular."

"Li oferirem al Lamine poder fer una festa a Rocafonda", ha assegurat l'alcalde, que també ha informat que aquesta setmana contactaran amb el seu representant per aconseguir que hi vagi i la ciutat pugui donar-li tot aquest agraïment en persona.

A més, l'Ajuntament està estudiant posar el nom de Lamine Yamal a una plaça, un estadi o una rotonda, però encara han de mirar de quina manera completaran aquest honor, perquè "el problema és que, per tenir un estadi o un carrer amb el nom, la persona ha de ser morta".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00