Última hora

OBITUARIO Muere a los 90 años la escritora Rosa Regàs

Sociedad

Bolca un autobús amb una seixantena de passatgers a la C-32 a Pineda

Els Bombers ja han pogut evacuar a tots els passatgers del vehicle

Accident a la C-32 / Redacció SER

Pineda de Mar

Un autobús amb una seixantena de passatgers ha bolcat aquest dimarts al matí a l'autopista C-32, a l'altura de Tordera. Des del Servei d'Emergències Mèdiques de Catalunya han informat que tots els passatgers han pogut ser evacuats. Des del Servei Català de Trànsit expliquen que la principal hipòtesi sobre la causa de l'accident és que el vehicle s'hauria encastat i enfilat a tota velocitat pel mur lateral del túnel després que el conductor del vehicle s'hagi adormit mentre conduïa. Hi ha tres ferits crítics, la resta estan en estat lleu.

En aquests moments, l'autopista està tallada a Pineda de Mar en sentit, nord, cap a Girona. Es fan desviacions per la sortida 122 a Tordera. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat 12 dotacions dels Bombers. També s'hi han desplegat 14 unitats del SEM, psicòlegs i dos helicòpters medicalitzats.

Un testimoni amb qui ha pogut parlar SER Catalunya explica que es tractaria d'un autobús que traslladava treballadors de l'empresa Inditex a la planta que la multinacional té entre Blanes i Palafolls.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00