Semi Cifci: "Valoro molt Lamine perquè s'ha convertit en qui és tot i els problemes que ha patit"
Al 'Què t'hi jugues!' parlem amb, Semi Cifci, el propietari de Gaudim, el restaurant de moda entre els jugadors del Barça
Semi Cifci: "Valoro molt Lamine perquè tot i els problemes que ha patit s'ha convertit en qui és"
16:24
Compartir
El código iframe se ha copiado en el portapapeles
<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1721218237291/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Barcelona
El Gaudim és pràcticament un museu de l'esport català, on van la majoria dels jugadors del Barça, de l'Espanyol, entre altres equips. A les parets hi podem veure la samarreta de Messi, de Lamine, de Pedri, de Gavi i de pràcticament tots els jugadors. Al 'Què t'hi jugues!' hem anat al Gaudim per parlar amb el Husamettin Cifci, el seu propietari, i descobrir els secrets de l'èxit del restaurant de moda entre els jugadors del Barça.
Cifci dona les gràcies a Rakitic, perquè assegura va ser qui li va donar el primer impuls al restaurant. "És molt humà, una de les persones que més m'ha marcat. El meu net està enamorat d'ell i va fer-li petons a la samarreta", explica el propietari.
Tot i això, un dels convidats més especials que ha tingut és el jugador del Barça Atlètic, Noah Darvich. "Li tinc molta estima i és molt humil. La meva dona està enamorada d'aquest noi per la seva humilitat", assegura Cifci, que creu que el dia que debuti amb el primer equip acabarà plorant, perquè la cuina serveix també per generar vincles i una relació especial amb la gent.
Una història de superació
El Semi, com li diuen els amics, va néixer a Turquia, però amb 16 anys va deixar el seu país natal amb només una motxilla i un mapa, i va trigar 9 mesos a arribar a Suïssa caminant, perquè ho feia de forma il·legal i no el podien veure. Va estar un temps al país helvètic, i després va marxar a Alemanya gràcies a una família italiana que el va amagar al seu cotxe, arriscant-se a ser atrapats, i explica que els ha estat buscant per agrair-los ara per tot, però que no els ha trobat mai.
Molts anys després va venir a Barcelona de vacances i va conèixer la seva dona. Diu Cifci que va començar cuidant gent gran, que va aprendre a cuinar gràcies a la seva sogra el 2005, perquè abans no cuinava, i ara té un dels millors restaurants de Barcelona.
La seva història és un exemple de superació, com ho és la de la família de Lamine Yamal i Nico Williams, i per això valora tant el de Rocafonda. "Tot i els problemes que ha tingut el noi, amb la separació dels seus pares, s'ha convertit en qui és. M'agrada que gent que ha patit ho valori. Després arriben futbolistes que venen de ser molt pobres i quan tenen fama s'obliden de tot", afirma el cuiner.