Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Jaume Creixell: "Tant de bo li surti tot bé a Ansu Fati i sigui el quart davanter del Barça"

Al 'Què t'hi Jugues!' comentem tota l'actualitat del club blaugrana amb el 'Tigre' Creixell

Jaume Creixell: "Tant de bo li surti tot bé a Ansu Fati i sigui el quart davanter del Barça"

Jaume Creixell: "Tant de bo li surti tot bé a Ansu Fati i sigui el quart davanter del Barça"

16:12

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1721821928623/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Barça ha anunciat que Ansu Fati ha patit una lesió a la planta del peu. Es tracta d'una trepitjada i li molesta, però, en principi, no és greu. Al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb Jaume Creixell per comentar l'actualitat del Barça, i el 'Tigre' creu que a Ansu Fati se li ha de donar una altra oportunitat, perquè "ens va posar tiesos a tots quan va jugar, tot i que gairebé ningú se'n recordi". Diu Creixell que "tant de bo li surti tot bé i sigui el quart davanter del Barça".

Pel que fa a De Jong i la resta de jugadors que no volen sortir del club, creu que els contractes estan per complir-los, però que sempre s'ha de negociar. "Al jugador se l'ha de parlar clar, no podem fer com amb Dembélé dient que si ara sí, que si ara no, se l'hauria d'haver enviat a la tribuna i que no jugués", assegura Creixell. En aquest sentit, creu també que s'hauria de traspassar Araujo després del post que ha fet una vegada operat sense fer referència al Barça: "Jo no volia que marxés, però d'aquesta manera, que no s'ha recordat de tota la gent que és sòcia i paga el seu carnet, així no el vull".

Quant als fitxatges, Creixell creu que és molt difícil fitxar un mig centre, però que ell vol "un Casemiro amb menys anys". Diu que s'hauria d'haver "agafat el Nico González i explicar-li que cada setmana havia de mirar cinc partits del City de Guardiola per veure què feia Rodri", en lloc de fer-li la creu a Oriol Romeu. Segons el 'Tigre', se li ha d'explicar clarament què es vol d'ell i donar-li l'oportunitat, a ell i als que pugen del filial, en lloc de fitxar els 'Joãos'.

"Amb Lewandowski hem de tragar per força", explica Creixell, tot i que creu que amb el que cobra s'hauria d'haver fitxat un altre jugador. Tanmateix, l'entrenador creu amb ell i "no és un tronc, que l'any passat va fer 22 gols, així que a veure si aquest any està bé físicament, està content i ajuda una mica l'entrenador, que és amic seu".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00