Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Pol Lozano: "Conec bé la responsabilitat de ser capità de l'Espanyol i aquest honor al 21"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb el quart capità del conjunt perico després de l'empat a 0 contra el Girona

Pol Lozano: "Conec bé la responsabilitat de ser capità de l'Espanyol i aquest honor al 21"

Pol Lozano: "Conec bé la responsabilitat de ser capità de l'Espanyol i aquest honor al 21"

04:31

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1722256521286/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Espanyol i Girona van empatar 0-0 en el primer partit de pretemporada dels de Manolo González, que van mostrar un bon nivell a la primera part. A la segona, els de Míchel, que jugaven el seu tercer partit, es van fer amb el control i van aconseguir generar més ocasions que els pericos. Després del partit, Pol Lozano, un dels quatre capitans de l'Espanyol aquesta temporada, va passar pels micròfons del 'Què t'hi Jugues!' per comentar el partit i els objectius de l'equip blanc-i-blau.

Assegura Lozano que, tot i ser el primer partit i la falta de rodatge, estan contents perquè "han sortit moltes coses que s'estan treballant i que volia el míster". En un partit especial per ell perquè va jugar una temporada al Girona, el de Sant Quirze del Vallès creu que allà va viure un dels millors moments com a futbolista i que els guarda un afecte especial. "M'emociona molt veure'ls i veure que els va tan bé", afegia Lozano.

Malgrat això, el quart capità de l'Espanyol té molt clar amb qui li agradaria jugar la màxima competició europea: "qualsevol jugador vol jugar Champions, sigui amb l'equip que sigui, però jo soc perico i em faria molta il·lusió jugar-la amb l'Espanyol. El que més m'emociona és jugar amb l'Espanyol".

Com a perico que és, i després d'haver portat el braçalet a tots els equips del futbol base en què ha estat, també té molt clar que dur-lo al primer equip de l'Espanyol és al màxim a què un pot aspirar, però que coneix bé "aquesta responsabilitat, aquest honor al 21, aquest respecte a la samarreta".

La temporada vinent, que començarà aviat, l'Espanyol torna a primera divisió, i l'equip l'afronta amb màxima il·lusió. En aquest sentit, tot i que l'objectiu és mantenir la categoria perquè venen d'un ascens, Lozano afirma que volen ser "un equip que tingui la pilota, un equip dominant, un equip que la gent gaudeixi". Per aconseguir-ho, a més, caldrà "intentar fer moltes porteries a 0, que és el que dona punts".

Quant al seu objectiu a escala personal, creu que ha de ser aconseguir la regularitat que li va faltar la temporada passada, després de tenir moltes lesions i molèsties que li van impedir tenir continuïtat. "Estar disponible perquè el míster em pugui posar els partits que cregui", assegura Lozano que és la seva principal ambició.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00