Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Les rutines prepartit de Flick

El preparador físic Pepe Conde dirigeix la part física i Thiago i Westerman l'apartat amb pilota

Les rutines prepartit de Flick

Les rutines prepartit de Flick

05:22

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1722509156502/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El primer partit de l'era Flick va arrencar amb una hora i mitja de retard per culpa d'una tempesta elèctrica. Els jugadors, que ja havien arrencat les feines prèvies al partit, van tornar a l'interior dels vestuaris i van haver de repetir l'escalfament sencer. L'arribada del nou entrenador ha comportat nous exercicis prepartit.

Els jugadors blaugrana arrenquen la posada a punt amb Pepe Conde, el nou preparador físic fitxat del Sevilla. Els jugadors formen parella i en fila van activant-se amb exercicis de mobilitat, carrers i esprints.

Una vegada ha acabat aquesta part, les mateixes parelles comencen a passar-se la pilota a mitja i llarga distància, abans d'arrencar la possessió de pilota que dirigeixen Heiko Westerman i Thiago Alcántara. Tres equips de tres persones i un comodí intensifiquen el treball amb l'exercici grupal.

Per últim els centrecampistes, laterals i davanters fan exercicis de finalització, iniciades totes elles des del cercle central per Thiago Alcántara. Per altra banda, els centrals practiquen duels aeris entre ells amb Pepe Conde. Per últim, l'entrenament de porters el continua liderant De la Fuente mentre que els assistents, Marcus Sorg i Toni Tapalovic i el propi Hansi Flick no apareixen per la gespa la mitja hora abans del partit.

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

Santi Ovalle

Santi Ovalle

Redactor de la sección de deportes que sigue la información del Futbol Club Barcelona en la Cadena SER....

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00