Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"El somni de Fermín sempre ha estat jugar al Barça"

Al 'Què t'hi jugues!' parlem amb Raul Barroso, entrenador de Fermín al benjamí del Recreativo de Huelva la temporada 2011-2012

"El somni de Fermín sempre ha estat jugar al Barça"

"El somni de Fermín sempre ha estat jugar al Barça"

06:30

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1722944954354/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Fermín López està sent una de les sensacions de la temporada. Després de fer-se un espai a la plantilla del primer equip del Barça, el futbolista blaugrana va guanyar l'Eurocopa amb la selecció espanyola i als Jocs Olímpics ha estat l'encarregat de liderar i conduir la selecció fins a la final. Acumula quatre gols fins al moment i una assistència. Dos dels gols van ser als quarts davant la selecció del Japó, i a semifinals va ser l'encarregat d'empatar el partit i assistir a Juanlu per certificar la remuntada. Al 'Què t'hi jugues!' parlem amb Raul Barroso, entrenador de Fermín al benjamí del Recreativo de Huelva la temporada 2011-2012.

Barroso no està sorprès pel rendiment i l'explosió de Fermín aquesta temporada, i explica com era en aquella època: "Era una cosa que se li veia des de petit. Era molt vertical, amb molt de gol i molt caràcter. Entre nosaltres ja parlàvem que era un jugador especial. Té les mateixes característiques que tenia de petit. No ha canviat el caràcter, té un talent innat a l'hora de finalitzar a porteria, molt competitiu, s'enfadava contínuament cada vegada que fallava, i ara continuem veient que no es conforma amb res. Té la mateixa expressió riallera que de petit. Ens crida molt l'atenció perquè, encara que hagin passat molts anys, continua tenint aquestes característiques".

El seu exentrenador assegura que Fermín sempre ha volgut jugar al Barça: "Al Recreativo de Huelva jugava de davanter i al Betis va destacar moltíssim, era el jugador més important de l'equip. Va ser la seva etapa d'aprenentatge, però el seu somni sempre ha estat jugar al Barça".

També valora la seva càrrega de minuts durant la temporada amb el Barça i als Jocs Olímpics amb la selecció espanyola: "M'imagino que hi ha un grup de professionals que ho porta tot controlat. M'enfocaria en l'àmbit psicològic que, amb l'edat que té, és important que estigui molt ben envoltat i assessorat per professionals. A l'hora de jugar està prou preparat i físicament és un talent. No tindrà problemes".

Finalment, Barroso explica una anècdota del futbolista blaugrana durant la seva etapa com a benjamí al Recreativo de Huelva: "Vam anar a un dels tornejos més importants de Portugal i vam jugar contra el Porto a les semifinals. Va entrar i va ser una revolució, va marcar els dos gols, un d'ells al descompte, i tot això sent un any menor que la resta de nens".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00