Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Els sis jugadors del Barça que encara no estan inscrits a la Lliga

A hores d'ara, el club blaugrana encara manté futbolistes de la primera plantilla sense inscriure. Un d'ells, Vitor Roque, que per sortir cedit ha d'estar inscrit. Al barça li faran falta més ingressos per tornar a la norma 1/1 i fitxar amb normalitat

BARCELONA, 12/08/2024.- El delantero del Barcelona Dani Olmo saluda a la afición en la previa del torneo Joan Gamper, que Barcelona y Mónaco disputan este lunes en el estadio Olímpico Lluis Companys. EFE/ Alejandro García / Alejandro García (EFE)

Barcelona

Si el Barça hagués de jugar a València aquest dimarts no podria comptar amb sis futbolistes de la primera plantilla, sis jugadors que tenen dorsal de primer equip i que haurien d'estar inscrits de cara a aquesta propera temporada. Una temporada que s'inicia dissabte al vespre a Mestalla. A hores d'ara, Hansi Flick no pot comptar amb sis futbolistes. Sis jugadors que encara no estan inscrits a la Lliga pel problema recurrent del límit salarial.

Álex Valle i Pablo Torre, que tornen de cessió però que tenien fitxa de filial, han d'inscriure's amb fitxa del primer equip. També ho han de fer els nous fitxatges, Pau Víctor i Dani Olmo i; sobretot, dos jugadors que van estar inscrits la temporada passada de manera temporal: Íñigo Martínez i Vitor Roque.

El brasiler és l'última de les prioritats de la direcció esportiva i, si queda fora, no hi haurà cap drama, però hi ha un factor que hi juga en contra: no pot sortir cedit si no s'inscriu. Ho confirmen fonts de la Lliga al 'Què t'hi Jugues'. En no estar inscrit, el club blaugrana no pot cedir els drets federatius de Vitor Roque, ja que no en té. La voluntat del Barça és aconseguir un traspàs per al davanter brasiler, però si la solució passa per una cessió, no li quedarà més remei que fer-li espai al límit salarial i inscriure'l a la Lliga per poder, posteriorment, cedir-lo a un altre equip.

A més, tant el Barça com la mateixa Lliga confirmen que el club barcelonista no està en disposició encara d'actuar amb normalitat en el mercat de fitxatges. D'entrar a la famosa norma no escrita de l'1/1. L'entitat blaugrana espera que en els propers dies la Lliga validi l'acord de venda d'un percentatge de Bridgeburg Invest (empresa que gestiona Barça Studios) a Aramark, tot i que encara li faltarà una bona xifra d'ingressos per complir el pressupost previst i que la Lliga doni l'OK definitiu a la solució econòmica. Des del Barça mantenen la calma i asseguren que, abans de tancar el mercat de fitxatges, el problema estarà solucionat.

Adrià Soldevila

Adrià Soldevila

Redactor de Deportes de SER Catalunya. Cubriendo la información del FC Barcelona desde 2014. Es autor...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00