Què t'hi jugues!
Fútbol

Gündoğan accepta marxar i el Barça espera una oferta

El club treballa amb la idea que l'alemany surti aquest agost per tal de fer espai al límit salarial i poder completar les inscripcions. Ara, el Barça resta pendent que el jugador porti una oferta que l'atragui

BARCELONA, SPAIN - MAY 19: Ilkay Gundogan of FC Barcelona looks on prior to the LaLiga EA Sports match between FC Barcelona and Rayo Vallecano at Estadi Olimpic Lluis Companys on May 19, 2024 in Barcelona, Spain. (Photo by Eric Alonso/Getty Images) / Eric Alonso

Barcelona

Ilkay Gündoğan és una de les peces clau del Barça actual. I ho és per un aspecte extraesportiu: el seu salari. Amb 33 anys -a punt de fer-ne 34-, Gündoğan obriria la porta a noves inscripcions si acabés marxant del club blaugrana, sobretot la de Dani Olmo, que es va quedar fora de la convocatòria pel primer partit de Lliga a València per la impossibilitat de ser inscrit. De fet, aquesta setmana està agendada una reunió entre el Barça i la Lliga per establir exactament en quin punt es troba el límit salarial del conjunt culer.

Així doncs, aquesta és la idea d'ambdues parts, tant de l'entitat barcelonista, com del mateix Gündoğan que, després d'una conversa amb Hansi Flick, ha acceptat sortir abans que tanqui el mercat d'estiu, el proper 31 d'agost.

El Barça treballa, doncs, amb la idea que Gündoğan no formi part de la plantilla un cop hagi tancat la finestra de fitxatges. Ara el que falta és que el migcampista trobi una oferta que li interessi i la traslladi al club, que resta a l'espera que el mateix Gündoğan mogui fitxa per facilitar-li la sortida.

A hores d'ara, l'alemany d'ascendència turca no ha comunicat al Barça cap oferta que li cridi l'atenció, encara que veuria amb bons ulls la possibilitat de tornar al Manchester City de Pep Guardiola, on va guanyar cinc lligues i una Champions League en set temporades vestint la samarreta 'citizen'.