Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

El Barça ja sap que ara mateix no pot inscriure a Dani Olmo

El conjunt blaugrana disputarà la segona jornada de Lliga aquest dissabte a les 19.00 davant l'Athletic Club

El Barça ja sap que ara mateix no pot inscriure a Dani Olmo

El Barça ja sap que ara mateix no pot inscriure a Dani Olmo

03:21

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1724412093418/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Barça ja sap que encara li falta alliberar diners per poder inscriure a Dani Olmo de cara al partit del dissabte davant l'Athletic Club, enfrontament que es disputarà a Montjuïc a les 19.00. No és suficient amb el que ha fet fins a dia d'avui. Ara mateix hi ha diverses operacions obertes esperant que es confirmin: la sortida de İlkay Gündoğan al Manchester City, la de Faye al Rennes o les cessions de Vitor Roque al Betis i de Lenglet a l'Atlètic de Madrid. La realitat és que a aquesta hora, el que podem assegurar és que Dani Olmo encara no pot ser inscrit.

La pregunta és: Arribarà per a ser inscrit davant el partit de l'Athletic? La resposta és ara mateix una gran incògnita. El problema del Barça és que segueix excedit de límit salarial, és a dir, que no pot inscriure amb normalitat. I és cert que hi ha moltes carpetes de sortides obertes. El que dèiem: Gundogan al City allibera 14 milions d'euros, Mika Faye al Rennes també ajuda, encara que sigui poc el que alliberi, i sobretot la cessió de Lenglet a l'Atlètic, si s'acaba produint, també alliberaria prop de 12-13 milions.

La inscripció d'Olmo costa una mica més de 20, que amb algunes d'aquestes sortides més el que paga Aramark per un percentatge de Barça Studios ja hauria de ser suficient per a inscriure'l. Però abans, primer s'han de confirmar les sortides, perquè sense això el nou fitxatge espanyol no pot ser inscrit. En el cas que Dani Olmo no pugui estar tampoc per a la segona jornada, Hansi Flick podria repetir un onze titular bastant semblant al del seu debut a Mestalla: Robert Lewandowski serà l'home de referència, amb Lamine Yamal i Ferran als costats i amb Raphinha entrant pel centre. Tots ells recolzats per un joveníssim doble pivot format per Bernal i Casadó.

Adrià Soldevila

Adrià Soldevila

Redactor de Deportes de SER Catalunya. Cubriendo la información del FC Barcelona desde 2014. Es autor...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00