Què t'hi jugues!
Fútbol

L'Espanyol rep la Reial Societat buscant refer-se de la derrota a Valladolid

Al 'Què t'hi jugues!' analitzem la prèvia del partit dels de Manolo González a la segona jornada de lliga

L'Espanyol rep la Reial Societat buscant refer-se de la derrota a Valladolid

Barcelona

Després de la derrota a Valladolid i de la mala primera part de l'Espanyol, els blanc-i-blaus han de girar full i fer-se forts a casa contra una Reial Societat que ve de perdre a la primera jornada a casa contra el Rayo i deixant també males sensacions.

Torna Calero, que ja està treballant amb el grup i apunta a la titularitat, i també apunten a ser titulars els dos jugadors que van canviar una mica la cara de l'equip a la segona part contra el Valladolid: Alex Král i Irvin Cardona. També podria entrar a l'onze l'últim fitxatge, Marash Kumbulla, que ja està inscrit des d'ahir i Manolo podrà comptar amb ell.

Un davanter, un mitjapunta i la carpeta Joan Garcia

En matèria de mercat, al club busquen un altre davanter i un mitjapunta. Com a davanter sembla que el millor posicionat és Walid Cheddira, jugador del Nàpols que arribaria cedit, i per la mitjapunta agrada Robert Navarro, precisament de la Reial Societat, que acaba contracte el 2025 i que està apartat perquè sembla que ho té fet per marxar a l'Athletic com a agent lliure, però el club té molt poc marge financer i a hores d'ara és complicat que puguin arribar els dos.

Quant a la carpeta Joan Garcia, des d'Anglaterra asseguren que té un acord amb l'Arsenal en el cas que marxi Ramsdale, però ara mateix, a una setmana de tancar-se el mercat, és complicat que acabi sortint. De fet, l'Espanyol no ha rebut cap mena d'oferta, ni de forma oficial ni de forma extraoficial, i des del club tenen molt clar que si no ve algú que posi els 30 milions que té de clàusula, Joan Garcia no es mourà de l'Espanyol. Al club són conscients que no es poden permetre negociar perquè el porter és un actiu important i que en aquests moments de mercat és molt complicat trobar-li un substitut, sobretot tenint en compte que l'Espanyol també està excedit en el límit salarial i que no podria invertir la totalitat del seu cost salarial en un altre porter.

Zubeldia no arriba i Zubimendi apunta a titular

La Reial Societat, per la seva part, també ve de perdre a la primera jornada i ho va fer a casa per 1-2 contra el Rayo. Semblava que podia tornar Zubeldia, que ja fa uns dies que s'entrena amb normalitat després d'una lesió a la part posterior de la cuixa, però finalment ha caigut de la convocatòria. Tampoc podrà comptar Imanol Alguacil amb Barrenetxea, Zakharyan ni Odriozola, també lesionats, ni amb MIkel Merino, que s'ha acomiadat avui dels seus companys per marxar a l'Arsenal.