Fútbol

Yáser Asprilla: "Estic aquí per fer créixer i vull fer gaudir a l'afició"

El colombià, que lluirà el número 10, s'ha mostrat "tranquil" tot i ser el traspàs més important de la història del Girona

Yáser Asprilla, jugador del Girona FC. / GIRONA FC

GIRONA

Els motius de l'arribada al Girona FC: "El motiu pel qual he vingut a la família del Girona és perquè ens van convèncer a mi i al meu agent, el clima, l'idioma són coses importants i quan va sortir l'opció no ho vaig pensar. Vinc aquí a créixer i aquest club és l'ideal. "Els partits que vaig veure em van encantar i va ser un dels motius per venir. Per la televisió pensava que el meu joc s'adaptaria a la perfecció a aquells mecanismes".

La pressió del seu preu i el número 10: "Estic molt tranquil. He vingut a treballar amb els companys, gràcies a tots els directius i cos tècnic, a la meva família i agent. Estic centrat fer-ho bé. Sempre l'he portat i, fins i tot, amb la selecció absoluta l'he pogut agafar. És el meu número i agraeixo al club que m'hagi donat l'oportunitat de venir i de fer-ho amb aquest dorsal a l'esquena".

Missatge a l'afició: "Estic content de ser aquí, espero debutar el dijous i espero donar alegries a l'afició, amb mentalitat guanyadora i de la mà de Déu".

Posició preferida: "Sempre he jugat per dins, però he après per bandes i on em posi el tècnic. Estic preparat per jugar el dijous."

El debut: "Estaré tranquil i jugaré al que el tècnic em digui. M'he sentit bé amb el grup aquests dies i m'han ajudat molt. Jugar la Champions és una benedicció, un somni de petit".

Referents futbolístics: "De nen vaig veure jugar Messi, que juga en la meva posició. És un mirall, em fa créixer molt, és el meu ídol. De Colòmbia Quintero, és company meu ara i és top. Tenim un joc semblant".

Les exigències de Míchel: "He parlat amb ell i em demana més del que estava donant al Watford. Em diu que gaudeixi, dins l'exigència, però que està tranquil perquè coneix el rendiment que puc donar".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00