Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Barça i Girona ja coneixen els seus rivals a la Champions

Al 'Què t'hi jugues!' analitzem el sorteig de la màxima competició continental

Barça i Girona ja coneixen els seus rivals a la Champions

Barça i Girona ja coneixen els seus rivals a la Champions

10:16

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1725021317433/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El sorteig de la fase de lliga de la Champions va tenir diferent sort per Barça i pel Girona. Els de Flick rebran a casa el Bayern, l'Atalanta, el Young Boys i el Brest, i visitaran el Dortmund, el Benfica, l'Estrella Roja i el Mónaco. Els de Míchel, en canvi, jugaran contra el Liverpool, l'Arsenal, el Feyenoord i l'Slovan Bratislava a Montilivi, i contra el PSG, el Milan, el PSV i l'Sturm Graz.

Per Bruno Alemany, el Barça va tenir sort, sense deixar de banda que serà un grup competitiu. "Crec que el Barça té una de les millors plantilles i té l'obligació de llutiar per quedar entre els 8 primers", assegura l'especialista en futbol internacional.

Al Barça, a més, saben que amb el sorteig que ha tocat, l'objectiu és quedar entre els vuit primers perquè ho veuen factible i més com ha començat la temporada el conjunt de Hansi Flick.

"El Girona ho té més omplicat, però pot quedar entre els 24 primers. Està en condicions de lluitar per estar entre els 24 primers i aconseguir almenys competir per passar a la fase de play-off", explica Bruno Alemany, que no descarta que puugui aconseguir resultats importants contra equips històrics.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00