Moguts pel Barça

FC Barcelona 7-0 Reial Valladolid. Exhibició del Barça a Montjuïc per mantenir el ple de victòries

El hat-trick de Raphinha i els gols de Lewandowski, Koundé, Olmo i Ferran permeten als de Flick marxar a l'aturada de seleccions amb el liderat i amb un ple de victòries

Barcelona

FINAAAAAAL A MONTJUÏC!! EXHIBICIÓ DEL BARÇA DAVANT EL VALLADOLID!! El conjunt blaugrana goleja per 7-0 a l'equip de Pucela i marxarà a l'aturada de seleccions com a líder de la Lliga i amb un ple de victòries

MINUT 90. Hi haurà dos minuts d'afegit

MINUT 88. Doble canvi al Valladolid. Marxen Moro i Kike Pérez, entren Meseguer i Ozkacar

MINUT 86. ARRIBA EL SETÈ GOL DEL BARÇA!! GOOOOL DE FERRAN!! Centrada rasa de Raphinha des de la banda esquerra, arriba Ferran en carrera i posa la pilota al fons de la xarxa per augmentar encara més la golejada!

MINUT 85. Veu la groga Mario Martín després d'una lletja puntada sobre Lamine Yamal

MINUT 84. Canvi al Barça, marxa Dani Olmo i entra Pablo Torre.

MINUT 82. GOOOOOOL DEL BARÇA!! ARA SÍ, MARCA DANI OLMO!! Gran incursió d'Olmo dins l'àrea, retalla sobre el defensor del Valladolid i defineix amb rosca al segon pal!!

MINUT 79. Koundé tira una bona pilota llarga a la que gairebé arriba Fermín. Surt bé Hein de la porteria.

MINUT 73. S'encaren Eric García i Kike Pérez després que el jugador del Valladolid hagi agafat a Eric de la samarreta. Veu la groga el migcampista de l'equip visitant.

MINUT 72. Nou canvi de Flick. Marxa Lewandowski i entra Ferran.

MINUT 71. GOOOOOOL DEL BARÇA!! HAT-TRICK DE RAPHINHA!!! Gran conducció de Lamine, que filtra un molt bon pase a l'àrea per Raphinha i el brasiler defineix per sota les cames de Hein per firmar el triplet!

MINUT 64. GOOOOOOOL DEL BARÇA!! EL SEGON DE RAPHINHA!! Rep Lewandowski dins de l'àrea i després de dos rebots de la defensa del Valladolid, Raphinha arriba per posar el quart gol al marcador!!

MINUT 60. Canvis als dos equips. Flick treu a Pedri, Casadó i Cubarsí; entren Fermín, Sergi Domínguez i Eric García. Al Valladolid, marxa Iván Sánchez lesionat i entra Mario Martín

MINUT 56. Canvis al Valladolid. Marxen Marcos André i Amallah; entren Latasa i Chuki

MINUT 54. Ocasió claríssima de Dani Olmo!! Gran passada de Lamine Yamal, que el deixa perquè remati a plaer. El 20 del Barça no aconsegueix rematar bé i se'n va fora.

MINUT 52. Controla el partit el Barça i segueix atacant, ara Lamine Yamal força un altre córner.

MINUT 48. Treu una falta Raphinha des de la banda dreta, però la pilota es passeja per l'àrea i no troba rematador.

ARREEEEENCA LA SEGONA PART!!

MITJA PART A MONTJUÏC

MINUT 46. GOOOOOOOOOL DEL BARÇA!! MARCA JULES KOUNDÉ!! Treu Raphinha de córner, la pilota queda morta al punt de penal i Koundé defineix a l'esquadra dreta. El Barça marxarà al descans amb un 3-0.

MINUT 45. Hi haurà 4 minuts d'afegit.

MINUT 44. Primera targeta groga del partit! Javi Sánchez es tira al terra i atura la pilota amb la mà la mentre conduïa Lewandowski. Serà falta pel Barça.

MINUT 40. Segon pal de Dani Olmo! Després d'una bona jugada de Lamine, Raphinha passa cap a Lewandowski al punt de penal, la deixa enrere per a Olmo i aquest xuta novament al pal.

MINUT 35. Ho intenta el Valladolid. Rep Moro dins l'àrea i defineix amb un xut amb rosca. Bona aturada de Ter Stegen.

MINUT 33. S'aproxima un altre cop el Barça a l'àrea del Valladolid. Combinen Dani Olmo i Lamine Yamal, que entra dins l'àrea. Talla la pilota la defensa visitant.

MINUT 28. Nou córner pel Barça. L'àrbitre assenyala falta per una empenta d'Iñigo Martínez.

MINUT 23. GOOOOOOL DEL BARÇA!! ARRIBA EL SEGON A MONTJUÏC!! Molt bona pilota alta de Lamine per a Lewandowski, enorme control del polonès, que defineix amb un xut potent que supera Hein i posa el 2-0 al marcador!

MINUT 20. GOOOOOOOL DEL BARÇA!! GOL DE RAPHINHA!! Gran pilota de Cubarsí per a Raphinha, que controla amb el pit dins de l'àrea i la pica creuada per sobre de Hein!! Barça 1-0 Valladolid!!

MINUT 16. Falta a favor del Barça, centra Dani Olmo i després d'una jugada embolicada acaba rematant Lewandowski. La desvia Hein, serà córner pel Barça.

MINUT 13. Nova ocasió pel Barça!! Pedri deixa a Lewandowski en bona posició de xut des de la frontal de l'àrea, però li surt massa centrat al davanter blaugrana i atura sense problemes Hein.

MINUT 9. Gol anul·lat al Barça!! Xuta Lamine des de lluny, la refusa Hein i Dani Olmo ho aprofita i envia la pilota dins la porteria, però el gol no puja al marcador per fora de joc del de Terrassa.

MINUT 7. Intentava filtrar una pilota Lewandowski per a Dani Olmo, però talla la defensa del Valladolid. Segueix atacant el Barça.

MINUT 4. Al pal Dani Olmo! Lamine centra per a Lewandowski, rep dins l'àrea el polonès i fa la passada de la mort per a Olmo, que l'estavella al pal.

MINUT 2. Primera falta del partit, Juric rellisca al mig del camp i s'emporta per davant a Lamine Yamal.

ARREEEEEENCA EL PARTIT A MONTJUÏC!!

I també coneixem l'ONZE DEL VALLADOLID: Hein; Luis Pérez, Javi Sánchez, Cömert, Lucas Rosa; Kike Pérez, Jurić, Amallah; Iván Sánchez, Raúl Moro, Marcos André

Aquest és l'ONZE DEL BARÇA!: Ter Stegen; Koundé, Cubarsí, Íñigo Martínez, Balde; Pedri, Casadó; Lamine Yamal, Dani Olmo, Raphinha; Lewandowski

El Barça rep al Valladolid a Montjuïc en la quarta jornada de Lliga. L'equip de Flick buscarà fer el ple de victòries abans de l'aturada de seleccions i marxar com a líder sent l'únic equip amb els 12 punts dels 12 possibles. Després de la seva gran actuació davant el Rayo Vallecano, avui Dani Olmo s'estrena com a titular davant la seva afició.

BONA TARDA A TOTS I TOTES! ÉS TARDA DE BARÇA! ÉS TARDA DE MOGUTS!