Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Així és com entrenava Lewandowski durant les vacances

Al 'Què t'hi jugues!' parlem amb Juanjo Moral, president del Cade Paguera, club al camp del qual Lewandowski va entrenar abans de la pretemporada

Així és com entrenava Lewandowski durant les vacances

Així és com entrenava Lewandowski durant les vacances

07:52

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1725455706700/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Lewandowski ha començat la temporada amb quatre gols en quatre partits. La seva millor futbolística, però també física. A l'estiu va estar uns dies a Mallorca i va demanar a gent del seu equip que busqués un lloc on poder entrenar cada matí. El camp va ser el del Cade Paguera, un equip modest de la illa, on li obrien el camp cada matí perquè el polonès pogués complir amb la seva preparació física durant l'estiu. Al 'Què t'hi jugues!' parlem amb Juanjo Moral, president del Cade Paguera, club al camp del qual Lewandowski va entrenar abans de la pretemporada.

Moral explica com neix la idea: "Una persona del seu voltant em va preguntar si podíem obrir-li el camp perquè entrenés tot sol. Vaig parlar-ho am la junta directiva i vam deixar que entrenés a porta tancada. La condició era que estigués tancat i que els nens no trepitgessin la gespa mentre ell entrenava".

També destaca que en cap moment va pensar que no fos veritat: "No vaig pensar que fos una broma perquè em van dir que era un futbolista del Barça, però no vam dir-me el nom. Si arriba a trucar Florentino li haguéssim dit que el camp estava tancat".

El president del club explica quina era la seva rutina, que va acabar fent-se pública: "A les 8 del matí començava a entrenar, es dutxava i marxava. Ell va penjar a les xarxes el seu entrenament i la vam cagar, perquè no va ser tan íntim com ell pensava. A fora esperaven nens per fer-se fotos, però es van comportar molt bé".

Finalment, bromeja: "Li vam deixar tot el que ens va demanar: pilotes, piques, porteries petites... Si em demana un circ, li deixo un circ. Ni pagant 2.000 euros per dia deixo entrar a Vinicius i a Mbappé".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00